• High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

TechPoint

De Controller voor al uw deuren

De TechPoint is een IP-deurcontroller voor het beheren en bedienen van toegangscontrole. De controller maakt gebruik van PoE (Power-over-Ethernet) waarmee de TechPoint kan voorzien in het voeden van kaartlezers en electrische sloten.

"TechPoint kan verschillende protocollen en leestechnieken tegelijk toepassen"

TechPoint is geschikt voor het aansluiten van twee deuren met elk een kaartlezer of één deur met twee kaartlezers.

Ook draadloze oplossingen zijn te gebruiken zoals o.a het Aperio systeem van ASSA ABLOY of de producten van SimonsVoss waarmee tot 16 deuren per Techpoint beheerd kunnen worden.

De TechPoint is toepasbaar binnen elke type organisatie van welke omvang dan ook. De TechPoint kent twee uitvoeringsvormen, "Complete" en "Integrated". De Complete is inzetbaar als standalone systeem en maakt gebruikt van de TechPoint-web beheersoftware op een van de controllers. De Integrated versie is te integreren met nieuwe of bestaande ThorGuard systemen en het TGMS managementsysteem.

De Techpoint is geschikt om een diversieteit aan kaartleestechnieken en protocollen te gebruiken waaronder het OSDP protocol.

Speerpunten

  • BEHEERSBAAR – Met TechPoint wordt toegangscontrole op technisch efficiente wijze beheersbaar.
  • INTEGRATIE – Integreert met huidige en nieuwe  ICT-systemen.
  • BETROUWBAAR – Gebouwd met moderne en krachtige  technologie.
  • FLEXIBEL – Bruikbaar met een grote diversiteit aan kaarttechnieken en communicatieprotocollen
  • ALTIJD TOEPASBAAR – Zowel standalone met embedded software als geintegreerd met ThorGuard, TGMS en SecuriNet in te richten.


Techpoint-Web

Beheer en controle is waar het om gaat bij toegangscontrole.

De TechPoint Complete heeft geintegreerde software met een SQL-database, waardoor een externe opslag voor data en software niet nodig is. Via de webbrowser van uw PC is het mogelijk om 500.000 kaartenhouders met bijbehorende rechten te beheren. Ook het genereren van rapportages op de 1.000.000 gebeurtenissen is voorzien.