Header: highsecurity

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Configuratie

U kunt ons de volledige configuratie van uw security management-omgeving laten doen: als losse dienst of als logische vervolgstap van projectengineering. Niemand weet immers meer van onze software en hardware dan onze eigen engineers. Zij zorgen dat uw security management-systemen qua gebruik naadloos aansluiten op uw wensen.

"Al uw technische wensen concreet in een op maat geconfigureerd systeem"

Tijdens de projectengineering hebben we uw wensen vertaald in technologie. Vervolgens configureren we deze naar de gewenste functionaliteit. Dat betekent dat we de resultaten uit projectengineering omzetten in concrete software- en hardwareonderdelen en vertalen in een gebruiksvriendelijke werkwijze voor uw medewerkers die dagelijks met uw systemen werken. Onze engineers personaliseren bijvoorbeeld de instellingen van uw beheerplatform, zorgen dat uw videobewaking goed aansluit op uw toegangscontrole-oplossing en regelen de autorisatie per gebruiker(sgroep). Hebt u te maken met specifieke regelgeving met betrekking tot de installatie? Wij werken samen met gerenommeerde installateurs die voldoen aan alle eisen. Ook met uw huisinstallateur werken we graag samen.

Page: configuratie