Header: highsecurity

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op iedere webpagina van deze website waarop HIGH SECURITY international B.V. een link opneemt naar deze disclaimer. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer en bijbehorend Privacy Statement en Algemene Voorwaarden.

De door HIGH SECURITY international B.V. - geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27157510 - verstrekte informatie op deze website is geen aanbod, advies of andere dienst.

De informatie die door HIGH SECURITY international B.V. wordt verstrekt via deze website zu als betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan niet worden ingestaan. HIGH SECURITY international B.V. spant zich er voor in om de inhoud van de webpagina's geregeld te actualiseren, aan te vullen of te verbeteren.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. HIGH SECURITY international B.V. kan niet garanderen dat de website volledig foutloos en ononderbroken haar werk doet. Zowel HIGH SECURITY international B.V. als mede overige leveranciers van informatica aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. HIGH SECURITY international B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van websites die niet door HIGH SECURITY international B.V. zijn ontwikkeld waarnaar wordt verwezen of anderszijds verwijzen naar de website van HIGH SECURITY international B.V..

HIGH SECURITY international B.V. is niet aansprakelijk voor schade die is toegebracht die in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of door de onmogelijkeheid om een webpagina te raadplegen.

De afnemer van informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van informatie verkregen via de website van HIGH SECURITY international B.V.. De informatie - en mogeljik andere gegevens - mogen uitsluitend door de afnemer worden gebruikt. Deze informatie is niet overdraagbaar, mag niet verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder HIGH SECURITY international B.V. hiervan op de hoogte te stellen.

De afnemer van informatie is verplicht alle aanwijzingen van HIGH SECURITY international B.V. ontrent het gebruik van informatie op te volgen. Nederlands recht is van toepassing.