Header: highsecurity

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Kastenbouw

Uw beveiligingssysteem bestaat uit meer dan alleen beheer- en bedieningssoftware. Ook bekabeling, panelen, camera’s en sensoren vormen een onmisbaar onderdeel. Wij kunnen u de volledige realisatie en het complete beheer van een security managementomgeving uit handen nemen. Dat is inclusief het bouwen van een paneelkast op maat.

"Van een eenvoudige schakelkast tot een geavanceerd bedieningspaneel voor complexe beveiligingssystemen"

Wij kunnen elke besturingskast voor u bouwen. Van een eenvoudige schakelkast voor toegangscontrole tot een geavanceerde besturingskast voor een complexe beveiligingsomgeving met controle-eenheden en relaismodules tot. Kortom, alles waar elektronica in zit, kunnen wij voor u realiseren. Daarbij kunnen we niet alleen de kast assembleren, maar ook de besturingskast van binnen en buiten ontwerpen, zodat deze perfect aansluit op uw functionele eisen en wensen. Uiteraard met een logische indeling, netjes bedraad, storingsvrij en conform de geldende richtlijnen. Hebt u een technische installateur in dienst? Dan werken wij met hem samen.

Page: kastenbouw