• High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Privacyverklaring

HIGH SECURITY international bv HIGH SECURITY international bv, gevestigd aan Westlandseweg 16 A-B, 2291 PG Wateringen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.hisec.nl

Westlandseweg 16 A-B

2291 PG Wateringen

+31 88 02 27 300

R. Vavier en/of K.Eijgelaar zijn de contactpersoon aangaande Gegevensbescherming van HIGH SECURITY international bv en zijn te bereiken via de voornoemde contactgegevens.

Algemeen

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, of zaken met ons doet, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo leest u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van HIGH SECURITY international bv. U dient zich ervan bewust te zijn dat HIGH SECURITY international bv niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

HIGH SECURITY international bv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via de voornoemde contactgegevens, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

HIGH SECURITY international bv verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het behandelen van offerten

- Het afhandelen van facturatie

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- HIGH SECURITY international bv verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

HIGH SECURITY international bv neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HIGH SECURITY international bv) tussen zit.

  

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

HIGH SECURITY international bv bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld en zo lang dit noodzakelijk is om aan de wettelijke bewaartermijnen voor administraties te kunnen voldoen.

  

Delen van persoonsgegevens met derden

HIGH SECURITY international bv verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. HIGH SECURITY international bv blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

HIGH SECURITY international bv gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HIGH SECURITY international bv en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via de voornoemde contactgegevens.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 HIGH SECURITY international bv wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

HIGH SECURITY international bv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende Organisatorische, Bouwkundige en electronische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via de voornoemde contactgegevens.