Header: securinet

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

SecuriNet

Eén platform voor alle systemen

Met SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd. Denk daarbij aan hardware en software voor videobewaking, meldkamers, brandbeveiliging, inbraaksignalering, communicatie en toegangscontrole.

"Een overzichtelijk beheerplatform op maat dat beveiliging integreert"

Binnen SecuriNet hebt u een ruime keuze aan standaard functionaliteiten. Daardoor kunnen wij voor u de beheeromgeving creëren die u alles biedt om uw gebouwbeveiliging tot in de puntjes te regelen, zoals grafische plattegronden, rapportagetools, eventafhandeling, workflows gekoppeld aan meldingen en verschillende gebruikersprofielen met bijbehorende autorisatie. Dit alles via een duidelijke en generieke gebruikersinterface.

Speerpunten

  • INTEGRATIE – U beheert alle beveiligingssoftware en hardware via één platform, ongeacht de technologie.
  • FLEXIBEL – Een omgeving die perfect aansluit bij uw organisatie en huidige systemen door de keuze uit een ruim aanbod van standaard functionaliteiten.
  • ROBUUST – Bewezen software voor organisaties die veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.
  • ENGINEERING – Wilt u geen omkijken meer hebben naar het beheer? Dan kunnen wij dit volledig uit handen nemen. U kunt echter ook zelf uw platform inrichten en beheren.