Header: softwareontwikkeling

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Softwareontwikkeling

Wij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw specifieke vervolgacties en protocollen koppelen aan meldingen, andere systemen zoals IP-telefonie of inbraaksignalering naadloos in SecuriNet integreren en het platform inpassen in uw bestaande ICT-infrastructuur – zonder dat u daar kostbare aanpassingen aan hoeft te doen.

"Zelf ontwikkelde software die uitblinkt in flexibiliteit en integratiemogelijkheden"

Hoe komt het dat SecuriNet zo flexibel is? Wij hebben deze software volledig zelf ontwikkeld. De daarin gemaakte keuzes bieden een krachtige basis, waardoor er een zeer toekomstbestendige oplossing is ontstaan. In 2006 is deze ontwikkeling ondergebracht in een autonoom ontwikkelbedrijf. Sindsdien is de software steeds verder ontwikkeld, gefinetuned en functioneel uitgebreid, waardoor het open platform kan integreren met andere systemen, ook met nieuwe software-oplossingen die op de markt komen. Systeemintegraties worden in samenwerking met zeer gerenommeerde fabrikanten gerealiseerd.