Header: thorguard

 • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
 • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
 • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
 • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
 • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
 • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

ThorGuard

Robuust en compleet beveiligingsysteem

ThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten – ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen. Bovendien integreert ThorGuard met andere systemen voor bijvoorbeeld communicatie, brandmelding, videoverificatie en draadloze toegangscontrole.

"Ruime capaciteit en flexibiliteit als oplossing voor complexe beveiligingsvraagstukken"

ThorGuard biedt u de keuze uit diverse functionaliteiten. Hieruit kunt u uw alarmomgeving samenstellen, met de opties die naadloos aansluiten op uw business.

Voorbeelden van functionaliteiten zijn grafische plattegronden, een badgemakertool voor het beheren en printen van toegangskaarten, een uitgebreide functiebibliotheek voor inbraak- en toegangscontrolepunten, tijdprogramma’s, stuurfuncties, IP-alarmoverdracht en rapportagemogelijkheden.

Wat is de achterliggende techniek die dergelijke functionaliteiten mogelijk maakt? Het processorplatform van ThorGuard is gebouwd op vier standaard bussen. Dat biedt de mogelijkheid om 120 adreseenheden in uiteenlopende configuraties en profielen te configureren. Indien gewenst kunt u deze capaciteit vergroten met uitbreidingskaarten voor 480 adressen, te verdelen over 250 gebieden. ThorGuard kan aangesloten worden in uw netwerk.

Kortom, de mogelijkheden zijn gigantisch – qua functionaliteit en capaciteit.

Speerpunten

 • BEHEERSBAAR – Alle beveiligingssystemen functioneren in harmonie en zijn toegankelijk via één platform.
 • INTEGRATIE – Integreert met al uw huidige ICT-systemen voor bijvoorbeeld inbraaksignalering en toegangscontrole.
 • BETROUWBAAR – Uitgebreid gecertificeerd en gebouwd op bewezen technologie.
 • FLEXIBEL – Op maat samen te stellen door ruime keuze aan standaard functionaliteiten.
 • ALTIJD TOEPASBAAR – Industriële toepasbaarheid over lange kabelafstanden in bijvoorbeeld grote fabriekshallen.


Uitgebreid gecertificeerd

Met ThorGuard bent u niet alleen verzekerd van een flexibele, maar ook van een uiterst betrouwbare security management-oplossing. ThorGuard is namelijk EN 50130- en 50131- gecertificeerd voor SecurityGrade 3. De IP-alarmoverdracht van ThorGuard is EN 50130-, 50131- en 50136-gecertificeerd. Naast een uitgebreide keuze aan standaard functionaliteiten biedt ThorGuard veel (geheugen)capaciteit en een krachtige processor. Dat maakt de oplossing bij uitstek geschikt om een complexe beveiligingsomgeving eenvoudig beheersbaar te maken. Koppel de oplossing aan uw dedicated of corporate netwerk en u kunt uw volledige geïntegreerde omgeving via het ThorGuard-platform real-time beheren en bedienen.