Header: trainingen

  • High Security: The security management specialistKies uit ons brede aanbod inbraaksignaleringen toegangscontrolefunctionaliteit die aansluit bij uw specifieke organisatie en uitdagingen. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.
  • SecuriNet: Eén platform voor alle systemenMet SecuriNet beheert u uw volledige security-omgeving via één platform. U kunt andere systemen aan uw beheerplatform koppelen. SecuriNet is namelijk een open platform. Dus integratie met oplossingen van andere leveranciers is gegarandeerd.
  • ThorGuard: Robuust en compleet beveiligingssysteemThorGuard is een geavanceerd beveiligingssysteem voor complexe omgevingen. Het systeem biedt u een uitgebreide keuze aan opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten - ideaal om uw inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen.
  • Software ontwikkeling: Flexibiliteit en integratiemogelijkhedenWij zorgen dat u via SecuriNet al uw beveiligingssystemen kunt bedienen en beheren, exact op de manier die u wilt. Want SecuriNet is een uiterst flexibel platform. We hebben deze software zo ontwikkeld dat deze eenvoudig aanpasbaar is aan elke klantwens.
  • Onderhoud: 24/7 paraat voor continuïteitWilt u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem ook in de toekomst perfect functioneert? Dan kunt u het systeemonderhoud aan ons uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor preventief, correctief en curatief onderhoud.
  • Trainingen: Haal het maximale uit uw systeemWilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan, zowel voor gebruikers als voor beheerders.
1 2 3 4 5 6

Trainingen

Wilt u uw security management-systeem zelf (laten) onderhouden, beheren of configureren? Wij bieden daar verschillende trainingen voor:

Gebruiks- en beheertrainingen

Hoe kunnen uw medewerkers het beste met een systeem werken? Zodat ze zo efficiënt, veilig en tevreden mogelijk hun dagelijks werk kunnen doen? Daar gaan we tijdens een gebruikerstraining op in. Daarnaast komt ook het beheer aan bod: een beheerder moet immers ook de vertaalslag naar de gebruikers kunnen maken.

Producttrainingen

Alle installateurs die met onze systemen werken, zijn verplicht een basisproducttraining te volgen. Zo kunnen we garanderen dat – ook als we zelf niet betrokken zijn bij de installatie, configuratie of het beheer – het systeem altijd perfect blijft functioneren. Voor experts is er ook een producttraining voor gevorderden.

Salestrainingen

Tijdens salestraining leren partnerbedrijven alles over onze producten en diensten, zoals de onderscheidende kenmerken van ThorGuard en SecuriNet. Met deze kennis kunnen zij onze eindklanten nog beter van dienst zijn.

"Leer medewerkers, beheerders of installateurs om het maximale uit uw systeem te halen"

Page: trainingen