Aanbod

Zoek je het meest geavanceerde inbraaksignalering en toegangscontrole systeem dat tevens flexibel, integreerbaar en gebruiksvriendelijk is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Geavanceerde inbraaksignalering op maat
Bij ons begrijpen we dat beveiliging maatwerk is. Onze geavanceerde inbraaksignalering oplossing is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Klik hier om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen een ongeëvenaarde beveiligingsoplossing te realiseren.

Naadloze integratie met toegangscontrole
Uiteraard bieden we ook een toegangscontrole oplossing van dezelfde kwaliteit en met dezelfde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Klik hier om meer te lezen over onze toegangscontrole oplossingen.

Software voor security management
Heb je vragen over welke software het beste past bij jouw security management, inbraakdetectie of toegangscontrole? Van eenvoudige configuratie en (online) beheer naar een volledige PSIM oplossing. Ons  assortiment van softwareoplossingen staat voor je klaar. Klik hier om ons softwareaanbod te bekijken en de juiste keuze te maken voor jouw beveiligingsbehoeften.

De kracht van IT in beveiliging
Beveiligingsoplossingen zijn niet compleet zonder een robuust platform waarop de software kan draaien. We zijn er trots op dat we een HPE OEM-partner zijn. Ontdek hier waarom IT en beveiliging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je beveiligingsinstallatie verdient de kracht van moderne technologie.

Bij HIGH SECURITY international combineren we innovatie en expertise om beveiligingsvraagstukken op te lossen en een gemoedsrust te bieden die onbetaalbaar is. Neem vandaag nog contact met ons op voor oplossingen die voldoen aan jouw unieke behoeften.