Consultancy

Vraag jij je wel eens af wat er nodig is voor goed en efficiënt security management?

Je hebt met zoveel regeltjes en normeringen te maken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is nou echt van belang? En hoe zorg je ervoor dat alles goed op elkaar afgestemd is zodat het ook werkt zoals het moet werken? Zodat je er echt op kunt vertrouwen. Altijd.

Het antwoord is best voor de hand liggend. Maak een plan. Da’s vast geen verrassing.

Maar waar start je dan met jouw plan? Begin je bij de technische installaties of kijk je eerst naar de manier van beheren?

Om structuur aan te brengen en te werken vanaf de probleemstelling naar een realistische oplossing nemen wij je graag mee in de wereld van security management.

We starten met het vaststellen van de daadwerkelijke vraagstelling. Want vaak bestaat deze uit vele vragen of uitdagingen, maar welke vraag is nou de belangrijkste? Bijvoorbeeld, hoe kun je bij een melding vanuit jouw inbraakdetectie systeem automatisch een camera opschakelen bij de bewuste plaats? Of, hoe krijg je in een noodsituatie de juiste beveiliger ter plaatse die het dichtst in de buurt is?

De meest cruciale vraag gebruiken we als uitgangspunt om naar de – voor jou meest perfecte – oplossing toe te werken. Binnen de wensen en eisen die je stelt natuurlijk en rekening houdend met alle regelgeving en normeringen. We gaan in dit hele proces uitgebreid met elkaar aan de slag. Jij kent jouw organisatie, processen en locatie(s) het beste, wij sluiten daar graag op aan met al onze kennis en ervaring in security management. We gidsen je graag door de bomen van het bos.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.