Clients en servers

Heb je een top beveiligingssysteem met slimme software en kwaliteitscomponenten, maar functioneert het niet goed? Grote kans dat het IT-platform niet goed aansluit.

Hoe is dat op te lossen? IT-componenten zoals servers, client PC’s en opslag kunnen gelukkig exact op het beveiligingssysteem afgestemd worden en ingericht met de juiste versie OS en database voor onze software.

Daarnaast bieden we je graag een garantie ‘extraatje’ want stel dat de server kapot gaat na de normale garantie van 3 jaar? Je wilt toch niet meemaken dat je dan ad hoc een nieuwe server moet kopen omdat vervangende onderdelen niet op tijd verkrijgbaar zijn?

Omdat we HPE OEM partner zijn, is de garantie voor servers uit het OEM programma uitgebreid naar 5 jaar, in plaats van 3 jaar (next business day on site).

Bovendien hebben wij als HPE OEM partner directe lijnen met de support en R&D organisatie van Hewlett Packard. Wat dat voor jou betekent? Nou wat denk je van gegarandeerde ondersteuning vanuit de fabrikant, of de mogelijkheid om de serveromgevingen van je missie kritieke beveiligingssystemen optimaal af te stemmen en in te richten op de omgeving bij jou!

Missie kritisch? – dan moet het dus in de meest uiteenlopende situaties beschikbaar zijn. Wij bieden daar als HPE OEM partner de High Availability server en opslag oplossing voor aan die perfect is afgestemd op de noodzakelijke beschikbaarheid in jouw missie kritieke beveiligingsomgeving.

Dat betekent dat je 5 jaar lang verzekerd bent van service. Daarbij krijg je precies de juiste vervangende onderdelen uit de – speciaal voor dit programma – geselecteerde kwaliteitscomponenten. Zelf hebben we de inkoop in de hand dus daarmee zorgen wij dat de IT-componenten op tijd in huis zijn zodat de planning perfect in de pas loopt met de uitlevering van de andere security componenten.

Onze filosofie is dat de IT-omgeving geen op zichzelf staand systeem is maar een belangrijk onderdeel van je security oplossing. Daarom verdient die evenveel zorg als de rest van de omgeving. Je kunt er dus op vertrouwen dat je de juiste IT-componenten voor je beveiligingsinstallatie krijgt, zonder verrassingen achteraf.