Security management

Goed security management bestaat niet alleen uit het plaatsen van inbraakbeveiliging, maar het is ook belangrijk om de juiste beveiligingssoftware te installeren. Dan zijn namelijk ook je digitale eigendommen goed beschermd. Dit is tegenwoordig steeds belangrijker. Onverlaten hebben het namelijk steeds meer gemunt op digitale eigendommen, zoals informatie in een computersysteem. Met security management worden ook niet-fysieke eigendommen goed beschermd. Het laten installeren van de juiste beveiligingssoftware is dus heel belangrijk.

Hoe werkt security management?

Security management is voor veel bedrijfsleiders nogal ingewikkeld. Gelukkig kun je dit overlaten aan ons beveiligingsbedrijf uit Wateringen, vlakbij Den Haag. Wij installeren dan de juiste beveiligingssoftware en combineren dit met de beste inbraakbeveiliging, waarbij we ook maatwerk leveren. Zo zijn jouw bedrijfspand en je fysieke en niet-fysieke eigendommen goed beschermd tegen inbrekers, hackers en andere onverlaten. Op deze manier ben je optimaal beschermd tegen alle vormen van inbraak en diefstal. High Security International B.V. levert zo optimaal security management.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over security management of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag van A tot Z met het installeren van de juiste beveiligingssoftware en helpen je ook met bijvoorbeeld de beste inbraakdetectie. Je bereikt ons door te bellen naar 088-0227300 of stuur een e-mail naar info@hisec.nl. Wij beantwoorden je vragen graag en zorgen voor beveiliging op maat. Je kunt natuurlijk ook direct om een offerte op maat vragen.

ThorGuard Management Software platform (TGMS)

Worden je beveiligingsvraagstukken steeds complexer?

Is het kiezen van het juiste beveiligingssysteem daardoor een lastige opgave?

Dat hoeft niet!

TGMS is het geavanceerde software platform waarmee u uw ThorGuard beveiligingsinstallatie beheert.

Wat zijn de voordelen?

Flexibel: Beheer van 1 of meerdere centrales en 1 of meerdere locaties op een centraal punt. De ThorGuard management software kan via verschillende clients benaderd worden.

Continuïteit: de inbraakcentrale en de kaartlezers werken gewoon door bij uitval van de server met de beheeromgeving.
Schaalbaar: of je nu een klein kantoor hebt of meerdere vestigingen verspreid over een groot gebied, alles kan vanuit één omgeving beheerd worden.
Compleet: het systeem biedt uitgebreide opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten waarmee inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen zijn op je specifieke wensen en eisen.
Gecertificeerd: Met ThorGuard ben je niet alleen verzekerd van een uiterst betrouwbare security management-oplossing. ThorGuard is namelijk EN 50130- en 50131- gecertificeerd voor SecurityGrade 3. De IP-alarmoverdracht van ThorGuard is EN 50130-, 50131- en 50136-gecertificeerd.

Integratie: Het TGMS is volledig integreerbaar in Securinet, ons Security Management Systeem.

Hierdoor is integratie met allerlei andere systemen voor communicatie, brandmelding, videoverificatie mogelijk.

Grafische plattegronden, een tool voor het beheren en printen van toegangskaarten, een uitgebreide functiebibliotheek voor inbraak- en toegangscontrolepunten, tijdprogramma’s, stuurfuncties, IP-alarmoverdracht en rapportages: al deze functionaliteiten zijn ondergebracht in het ThorGuard beveiligingssysteem.