Securinet

Wil je ook een efficiënte en gestructureerde meldkamer?

Integratie is de sleutel.

Heb je een security omgeving met systemen die elk prima op hun taak zijn berekend, maar voelt het niet comfortabel omdat het overzicht over het totaal ontbreekt?

Worden meldingen uit het ene systeem wel op de juiste wijze vertaald naar acties van een ander systeem maar niet zonder tussenkomst van mensen?

Met SecuriNet regel je alles in 1 systeem zonder extra inzet van mensen. Alle systemen worden dan geïntegreerd in een gestructureerde security management oplossing.

De functie van de onderliggende systemen blijft volledig intact. Tegelijkertijd komt deze ook in een generiek systeem beschikbaar. Hierdoor werken de systemen geautomatiseerd samen. Een melding uit het ene systeem brengt een actie teweeg in het andere systeem doordat er workflows zijn aangemaakt. Veel efficiënter!

Het is ook mogelijk om je procedures automatisch aan bepaalde meldingen te koppelen zodat de dienstdoende beveiliger deze direct op het scherm krijgt. In geval van nood weet hij of zij exact wat te doen. Veel kordater en bovendien een zorg minder.

Dit en vele andere slimme functies biedt SecuriNet waardoor de operators in je meldkamer altijd en in iedere situatie berekend zijn op hun taken.

Al meer dan 100 relaties in musea, de bancaire sector, bij watermaatschappijen en de overheid werken met SecuriNet.

Thorguard Management Software platform (TGMS)

Worden je beveiligingsvraagstukken steeds complexer?

Is het kiezen van het juiste beveiligingssysteem daardoor een lastige opgave?

Dat hoeft niet!

TGMS is het geavanceerde software platform waarmee u uw ThorGuard beveiligingsinstallatie beheert.

Wat zijn de voordelen?

Flexibel: Beheer van 1 of meerdere centrales en 1 of meerdere locaties op een centraal punt. De Thorguard management software kan via verschillende clients benaderd worden.

Continuiteit: de inbraakcentrale en de kaartlezers werken gewoon door bij uitval van de server met de beheeromgeving.
Schaalbaar: of je nu een klein kantoor hebt of meerdere vestigingen verspreid over een groot gebied, alles kan vanuit één omgeving beheerd worden.
Compleet: het systeem biedt uitgebreide opties voor hardware- en softwarefunctionaliteiten waarmee inbraakbeveiliging en toegangscontrole tot in detail af te stemmen zijn op je specifieke wensen en eisen.
Gecertificeerd: Met ThorGuard ben je niet alleen verzekerd van een uiterst betrouwbare security management-oplossing. ThorGuard is namelijk EN 50130- en 50131- gecertificeerd voor SecurityGrade 3. De IP-alarmoverdracht van ThorGuard is EN 50130-, 50131- en 50136-gecertificeerd.

Integratie: Het TGMS is volledig integreerbaar in Securinet, ons Security Management Systeem.

Hierdoor is integratie met allerlei andere systemen voor communicatie, brandmelding, videoverificatie mogelijk.

Grafische plattegronden, een tool voor het beheren en printen van toegangskaarten, een uitgebreide functiebibliotheek voor inbraak- en toegangscontrolepunten, tijdprogramma’s, stuurfuncties, IP-alarmoverdracht en rapportages: al deze functionaliteiten zijn ondergebracht in het ThorGuard beveiligingssysteem.