Assemblage

Losse componenten, niet genummerde hardware boxen, een installatie die instabiel is bij het aanraken van de bekabeling en verkeerd aangesloten componenten. Allemaal veel voorkomende problemen bij het aanleggen en onderhouden van een security management omgeving.

Dat schrikbeeld wil je natuurlijk graag voorkomen! Laat ons je helpen met maatwerk oplossingen waarbij wij de benodigde apparatuur voor jouw oplossing inbouwen in elke gewenste kast of andere opstelling.

Na het vaststellen van de oplossing gaan onze engineers voor jou aan de slag met een technisch ontwerp in de vorm van een tekening inclusief benodigde blok- en aansluitschema’s. Wij laten zien hoe de oplossing eruit komt te zien en geven inzicht in de benodigde producten en arbeid.

Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze technici in de werkplaats aan de slag om jouw maatwerkkast te assembleren. Uiteraard testen wij de werking van alle onderdelen op functionaliteit en sluiten we de kast aan voor een test in een representatieve omgeving voorafgaand aan de verzending naar de eindbestemming.

Je installateur hoeft dan alleen de veldcomponenten (zoals kaartlezers, magneetcontacten en bewegingsmelders) aan te sluiten en de verbinding met de centrale te maken.  Met behulp van de bijgeleverde aansluitschema’s is dat niet ingewikkeld meer.

Zo worden fouten voorkomen en krijg je een stabiele installatie van op elkaar afgestemde componenten!