ThorGuard

Een groot terrein met veel gebouwen, een organisatie met meerdere/vele locaties of een groot gebouw met diverse afdelingen of wellicht een combinatie van dit alles. Dat is best een uitdaging om te voorzien van inbraaksignalering en toegangscontrole. Hoe krijg je dat beheersbaar? Wat te doen met de grote aantallen detectiepunten of de kabelafstanden? Hoe ga je om met de gebruikers die zowel lokaal als centraal de systemen moeten bedienen? Je wilt natuurlijk niet constant naar de systemen toe om je beheer uit te voeren, of heel veel apparatuur plaatsen om de aantallen detectoren aan te sluiten en je kabel afstanden te overbruggen. Niet efficiënt, kostenverhogend en bovendien moeilijk beheersbaar te houden.

Dat is met beveiliging toch juist wat je niet wilt?

Wat je nodig hebt is een systeem met voldoende aansluitcapaciteit, te gebruiken in de meest uiteenlopende omgevingen dus ook die van jou en vooral beheersbaar en bedienbaar zonder concessies in je organisatie te hoeven doen. En oh ja, graag aangesloten op jouw bedrijfs- of beveiligingsnetwerk zodat je er altijd bij kunt en kan beschikken over de status van je beveiliging. Wel zo efficiënt en kostenvriendelijk.

Het ThorGuard Systeem is het meest geavanceerde Alarm Systeem dat je kunt verkrijgen op de markt. Met een aansluit capaciteit van 120 geadresseerde detectiepunten uit te breiden tot 480 per centrale, verdeeld over 4 tot 16 bussen die ieder een kabellengte van 1 Km kunnen hebben. En, niet te vergeten, aan te sluiten op het netwerk met de TechPoint waarbij tevens de alarmoverdracht op AL2/AL3 naar de meldkamer geregeld wordt.

Het ThorGuard Systeem is onder andere ontworpen in samenwerking met specialisten uit de High Risksector waaronder diverse nationale en internationale banken en musea.

Wat betekent dat dan? Een grote hoeveelheid High Security-features en functies die je standaard beschikbaar hebt.
Van alle unieke features van het ThorGuard Alarm Systeem, is het meest significant de unieke gedistribueerde programmeer faciliteit.

Naast de voorgeprogrammeerde profielen, is het ThorGuard systeem zo ontworpen dat nieuwe functionaliteiten gedownload kunnen worden.
Nieuwe profielen en functies zijn eenvoudig toe te passen met de configuratie en managementsoftware TGMS. We hebben het dan over in- en uitgang profielen voor detectiemiddelen, gebruikersprofielen, gebieden, zones en detector namen, tijdfuncties en gebruikers. Allen eenvoudig te downloaden in de centrales.

Met de TGMS-configuratie en managementsoftware worden de meest strenge beveiligingseisen ingevuld die jij aan de inbraaksignalering en toegangscontrole stelt, beheersbaar, overzichtelijk en altijd inzicht in de real-time status van je systemen. Tevens is het mogelijk alle handelingen en gebeurtenissen tot op detailniveau te rapporteren.

Geïntegreerd met toegangscontrole? Dan kan je ook het beheer over de toegangscontrole tegelijkertijd realiseren. Een top integratie die het leven van jou als beveiligingsverantwoordelijke eenvoudiger maakt.