Laat inbraakbeveiliging van Thorguard installeren

In de meeste gevallen is het belangrijk om goede inbraakbeveiliging te installeren. Een groot terrein met veel gebouwen, een organisatie met meerdere locaties, een groot gebouw met diverse afdelingen of wellicht een combinatie van dit alles. In al deze situaties is het belangrijk om goede inbraakbeveiliging te installeren, bijvoorbeeld bij de deur. Het is best een uitdaging om je gebouwen in deze situaties te voorzien van inbraaksignalering en toegangscontrole. Hoe krijg je dat beheersbaar? Wat te doen met de grote aantallen detectiepunten of de kabelafstanden? En dan moeten de systemen ook nog vanaf meerdere locaties aangestuurd kunnen worden. Je wilt natuurlijk niet constant naar de systemen toe om je beheer uit te voeren of heel veel apparatuur plaatsen om de aantallen detectoren aan te sluiten. Je wilt je systemen op een efficiënte manier kunnen beheren, op een eenvoudige manier en zonder al te veel kosten.

Laat de ideale inbraakbeveiliging bij de deur installeren

Waar moet een inbraakbeveiliging, die je laat installeren bij de deur, of een ander alarmsysteem aan voldoen? Wat je nodig hebt, is een systeem met voldoende aansluitcapaciteit, te gebruiken in de meest uiteenlopende omgevingen. Ook is het belangrijk dat jouw alarmsysteem is toegespitst op jouw bedrijfs- of beveiligingsnetwerk zodat je er altijd bij kunt en beschikt over de status van je beveiliging. Dit is wel zo efficiënt en kostenbesparend.

Een alarmsysteem vormt geavanceerde inbraakbeveiliging

Het ThorGuard Systeem is het meest geavanceerde alarmsysteem dat je kunt verkrijgen op de markt. Dit systeem heeft een aansluitcapaciteit van 120 geadresseerde detectiepunten, uit te breiden tot 480 per centrale, verdeeld over vier tot zestien bussen. Deze kunnen ieder een kabellengte van een kilometer hebben. Het systeem is verder met de TechPoint aan te sluiten op uw WIFI-netwerk waarbij tevens de alarmoverdracht naar de meldkamer geregeld wordt. Het ThorGuard Systeem is onder andere ontworpen in samenwerking met specialisten uit de High Risksector waaronder diverse nationale en internationale banken en musea.

Laat een geavanceerde inbraakbeveiliging installeren

Het is natuurlijk belangrijk dat je een geavanceerde inbraakbeveiliging laat installeren bij de deur. Maar wat betekent dat dan? Belangrijk is dat je alarmsysteem een grote hoeveelheid High Security-features en functies heeft. Van alle unieke features van het ThorGuard Alarm Systeem, is het meest significant de unieke gedistribueerde programmeerfaciliteit. Met dit soort inbraakbeveiliging zorg je ervoor dat je geen onverlaten voor de deur krijgt, waardoor je er goed aan doet om zo’n alarmsysteem door ons bedrijf te laten installeren.

Een alarmsysteem is voor ieder bedrijfspand de juiste inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Dit geldt zeker voor het ThorGuard systeem. Naast de voorgeprogrammeerde profielen, is het ThorGuard systeem zo ontworpen dat nieuwe functionaliteiten gedownload kunnen worden. Nieuwe profielen en functies zijn eenvoudig toe te passen met de configuratiemanagementsoftware TGMS. We hebben het dan over in- en uitgangprofielen voor detectiemiddelen en gebruikersprofielen. Deze beveiligingssoftware is eenvoudig te downloaden in de centrales.

Door deze inbraakbeveiliging hou je onverlaten zeker buiten de deur

Met de TGMS-configuratie en managementsoftware worden de meest strenge beveiligingseisen ingevuld die jij aan de inbraaksignalering en toegangscontrole stelt: beheersbaar, overzichtelijk en altijd inzicht in de real-time status van je systemen. Tevens is het mogelijk alle handelingen en gebeurtenissen tot op detailniveau te rapporteren.

Laat ook direct de toegangscontrole in jouw pand regelen

Wil je ook de toegangscontrole installeren in jouw bedrijfspand laten regelen door High Security International B.V. uit Wateringen, niet ver van Den Haag? Dan kan je ook het beheer over de toegangscontrole tegelijkertijd realiseren. Een goede integratie die het leven van jou als beveiligingsverantwoordelijke eenvoudiger maakt. Ontdek de mogelijkheden door te bellen naar 088-0227300 of door een e-mail te sturen naar info@hisec.nl.