Moderne inbraaksignalering, High-Tech en Onverwoestbaar

Een groot terrein, meerdere enkele locaties, complexe gebouwen – inbraaksignalering en toegangscontrole lijken een uitdaging te vormen. Maar hoe maak je dit beheersbaar?

Eenvoud in complexiteit
Bij ons begrijpen we de moeilijkheden van een groot aantal detectiepunten, lange kabelafstanden en de behoefte aan lokaal en centraal beheer. We weten dat inefficiëntie, kosten en complexiteit niet in jouw beveiligingsstrategie passen.

Wat je nodig hebt, is een systeem met uitgebreide aansluitmogelijkheden, geschikt voor diverse omgevingen, en bovenal eenvoudig te beheren en te bedienen zonder compromissen. En natuurlijk moet het naadloos integreren met jouw bedrijfs- of beveiligingsnetwerk, zodat je altijd toegang hebt tot je beveiligingsstatus. Dat is efficiënt en kostenbewust.

De ThorGuard
Het ThorGuard Systeem is het meest geavanceerde alarmsysteem op de markt. Met een indrukwekkende aansluitcapaciteit van 120 geadresseerde detectiepunten, uitbreidbaar tot 480 per centrale, verdeeld over 4 tot 16 bussen met kabellengtes tot 1 km. Bovendien integreert het naadloos met het netwerk via de TechPoint, waardoor alarmoverdracht naar de meldkamer via een AL2/AL3 verbinding wordt geregeld.

High Security standaarden
Dit betekent een overvloed aan functionaliteiten en mogelijkheden die standaard beschikbaar zijn. Een van de meest opvallende kenmerken is de unieke gedistribueerde programmeer faciliteit.

Dit omvat profielen en functies voor detectie middelen, gebruikers, gebieden, zones, detector namen, tijdfuncties en gebruikers. Alles kan eenvoudig worden gedownload in de centrales.

Beheersbaarheid en Inzicht
Met de TGMS configuratie- en managementsoftware voldoe je aan de strengste beveiligingseisen voor inbraaksignalering en toegangscontrole.

Het biedt beheersbaarheid, overzicht en real-time statusupdates van je systemen. Bovendien kun je gedetailleerde rapporten genereren over alle handelingen en gebeurtenissen.

Naadloze integratie
Als je toegangscontrole integreert, kun je het beheer van beide systemen tegelijkertijd realiseren. Een naadloze integratie die het leven van jou als beveiligingsverantwoordelijke aanzienlijk vereenvoudigt.