Over ons

Keep it simple
Althans zo lijkt het voor onze klanten. Dat er aan de achterkant allemaal integraties plaatsvinden waar veel techniek bij komt kijken, dat is onze manier om het doel bij onze klanten te bereiken. Voor onze klanten telt alleen het resultaat: grotere veiligheid, snellere reactietijd met minder handjes als elke seconde ertoe doet en natuurlijk kostenbesparing. Daar gaat het om.

One-stop-shopping
Het is vandaag de dag ondoenlijk om alle kennis in huis te hebben. Daarom werken wij samen met partners en value added resellers die eenzelfde visie op beveiliging hebben:

Zonder integratie geen controle over beveiliging en veiligheid.

Integratie is meer dan een technische koppeling. Soepel lopende samenwerking, ook in de keten, is dé sleutel om tot een goed werkend geheel te komen. Het blijft immers mensenwerk. Het gaat erom dat alles vanaf één werkplek perfect geregeld wordt als elke seconde telt, zonder complexiteit.

Solutions provider
Nee, verkopen wij niet. Er is nooit een nee. Er is altijd een mogelijkheid, altijd een oplossing voor een beveiligingsprobleem. Wij zijn gek op problemen en uitdagingen waar we onze tanden in zetten en niet loslaten voordat onze knappe koppen een uitweg hebben bedacht. Zo doen we dat al meer dan 30 jaar en daarom worden onze systemen bij banken, musea, alarmcentrales, overheden, nutsbedrijven en  gemeentes toegepast. Locaties waar dagelijks 15.000 mensen van onze systemen gebruik maken, waar 35.000 beveiligingsobjecten (zoals detectoren, deuren, camera’s) beheerd worden, of waar 4000 locaties binnen een omgeving beheerd worden zijn ons niet vreemd.

Voorkomen of beperken van schade, alles onder controle hebben in panieksituaties met zo min mogelijk stress, daar kiezen onze klanten voor. Hoe cruciaal is het dat je precies de juiste acties in kunt zetten met de juiste mensen, zodat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle is? Of liever nog, de situatie voor bent. Het gaat hier om mensenlevens, om historische cultuurschatten of basisvoorzieningen voor iedereen zoals water en energie. Super belangrijk!

Security Management
Het is onze passie om diverse en complexe beveiligingssystemen te integreren en daarvoor de beste security management oplossing te creëren, als een ‘paraplu’ tegen de regen. Wij ontwikkelen en zetten daarbij intelligente en moderne technologieën in. Concreet bieden we hard- en software voor inbraaksignalering, toegangscontrole, integratie & security management systemen. Als onderdeel van een security management systeem creëren we efficiënte beheersomgevingen voor controle en inzicht.