Geavanceerde maatwerkoplossingen

Optimale beveiliging voor bedrijven

Bescherming van alle eigendommen en data

Laat biometrische beveiliging installeren

Beveiligingssystemen moeten tegenwoordig steeds geavanceerder worden en dat is een goede reden om biometrische beveiliging te laten installeren. Zo weet je namelijk zeker dat alleen de mensen die  in jouw pand moeten zijn, je bedrijfspand betreden. Biometrische beveiliging reageert op vooraf geprogrammeerde lichaamskenmerken. Je kunt bijvoorbeeld vooraf een irisscan maken van de irissen van jezelf, collega’s en eventueel van anderen die vaak je pand betreden. Wanneer jij, je collega’s en anderen vervolgens je pand willen betreden, wordt er opnieuw een irisscan gemaakt. Deze wordt vergeleken met de irisscan die eerder gemaakt is, en vervolgens is opgeslagen in je beveiligingssysteem.

Neem contact op

Vragen over onze beveiligingssystemen?

Neem contact op

NEEM CONTACT OP

Laat hier uw gegevens achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

[contact-form-7 id=”235″ title=”Contactformulier 1″]

Biometrische beveiliging installeren op basis van diverse kenmerken

Biometrische beveiliging werkt niet alleen op basis van irisscans. Een bekendere vorm van biometrische beveiliging is een scan van de vingerafdruk. Dit werkt heel eenvoudig. Wanneer je vingerafdrukscanners wilt gaan gebruiken, neem je vingerafdrukken af van iedereen die je pand regelmatig betreed, waarna deze worden opgeslagen in het systeem. Als iemand je pand bezoekt, hoeft hij of zij alleen maar zijn of haar vinger op de scanner te leggen en het systeem bekijkt of de vingerafdruk overeenkomt met één van de afdrukken in het systeem. Zo weet je zeker dat er geen onverlaten je pand betreden én kun je eenvoudig de toegangscontrole voor je gebouw regelen. Ook ben je goed beveiligd tegen inbraken door onze inbraakbeveiliging te installeren.

Laat je informeren over de mogelijkheden van het installeren van biometrische beveiliging

Ben je benieuwd wat het laten installeren van biometrische beveiliging voor jou kan betekenen? Wij begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt, dus neem contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 088-0227300 of door je vragen te stellen via e-mail op info@hisec.nl. Wij vertellen je dan alles over het laten installeren van biometrische beveiliging door ons bedrijf uit Wateringen, vlak bij Den Haag.