Geavanceerde maatwerkoplossingen

Optimale beveiliging voor bedrijven

Bescherming van alle eigendommen en data

Inbraakdetectie integreren in jouw beveiliging

Natuurlijk heb je je bedrijfspand goed beveiligd tegen inbrekers, maar het is ook verstandig om hierin inbraakdetectie te integreren. Mocht het inbrekers dan toch lukken om je pand binnen te komen, dan krijg je een seintje wanneer er helaas bij je is ingebroken. Op die manier kun je direct in actie komen, zodat de schade niet nog erger wordt. Inbraaksignalering kan dus erger leed voorkomen. Laat inbraakdetectie integreren door de specialisten van High Security International B.V. uit Wateringen, onder de rook van Den Haag.

Neem contact op

Vragen over onze beveiligingssystemen?

Neem contact op

NEEM CONTACT OP

Laat hier uw gegevens achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

[contact-form-7 id=”235″ title=”Contactformulier 1″]

Hoe werkt het wanneer je inbraakdetectie laat integreren in je systemen?

Als je inbraaksignalering laat integreren in je systemen, dan is het verstandig om dit te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Zo’n bedrijf is High Security International B.V. Wanneer je dit doet, weet je namelijk zeker dat je een beroep kunt doen op goede systemen. Onze systemen zijn namelijk zeer compleet. Dit komt doordat onze inbraaksignalering goed gecombineerd kunnen worden met onze beveiligingssoftware. Zo zijn zowel je fysieke als je niet-fysieke eigendommen goed beveiligd. Je bent zo goed voorbereid op de toekomst, want steeds meer informatie en kennis is niet fysiek. Deze informatie is wel van grote waarde, die goed beveiligd moet worden, ook bij jouw bedrijf.

Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden

Er zijn dus diverse vormen van inbraaksignalering en er zijn ook diverse mogelijkheden om inbraakdetectie te integreren in bestaande systemen in jouw bedrijf. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via naar 088-0227300 of door ons een e-mail te sturen via info@hisec.nl.