6 voordelen van een security management systeem

We beginnen met de definitie van een security management systeem. Een security management systeem is een software platform waarmee je een diversiteit aan opzichzelfstaande hardware en software oplossingen kunt centraliseren en integreren tot één beheersomgeving.

Naast heel veel functies zijn er 6 voordelen die we van onze klanten teruggekoppeld krijgen:

1. Realtime en gewaarborgde status
2. Management informatie beschikbaar
3. Situationeel classificeren van situaties bovenop prioritering
4. Intelligentie toevoegen – door slimme integratie van systemen is de som meer dan de individuele onderdelen
5. Grafische weergaven – een zeer vrije mogelijkheid van weergeven van diverse plattegronden
6. Meldkamer handboek – beschikbaar in de software en zelf in te richten en te beheren

Wil je de status van al je onderliggende systemen overzichtelijk bij elkaar? In één oogopslag zien hoe je systemen ervoor staan? Dat kan. We brengen de status van je inbraak, toegang, video en vele andere systemen bij elkaar in één beheersomgeving.

Je leidinggevende vraagt je periodiek of zo nu en dan eens naar een rapport om te zien welke situaties er zich allemaal hebben afgespeeld? Dan maakt het systeem een rapport met de alarmen en gebeurtenissen die zich gedurende een bepaalde periode heeft afgespeeld. Je kan ervoor kiezen om standaard rapporten als beveiligde PDF in je mailbox te ontvangen. Je kan er ook voor kiezen om juist die informatie die het management interessant vindt om te weten rapporteren.

Software moet ervoor zorgen dat jij als operator in de meldkamer slimmer en efficiënter kan werken. De gebruikers van SecuriNet zijn onder de indruk van de intelligentie die wij aan het systeem toevoegen. Denk daarbij aan workflows. Nu is dat niets nieuws hoor ik je denken? Dat klopt, maar de ene workflow is de andere niet. Je wilt krachtige workflows die tussen de diverse beheeromgevingen pas écht synergie kunnen creëren. Ook kunnen workflows de gebruiker door de stappen in een werk- of afhandelingsproces leiden. Wil je net als meer dan 100 relaties onder de indruk raken van onze workflows?

We heten je van harte welkom in onze showroom te Wateringen, naast Den Haag. Je ziet dan gelijk de eerder genoemde voordelen die andere gebruikers zo waarderen tijdens een live demo van ons Security Management Systeem SecuriNet. Het is wel zo handig om een grafische weergave als een plattegrond op je scherm te krijgen van de locatie waar het alarm is afgegaan.