Belangrijk: de onderhoudsovereenkomst!

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Om het nieuwe jaar goed te starten, helpen wij jou graag bij de voorbereidingen!

Wij vinden het belangrijk dat je ook in 2024 te allen tijden volledig kunt vertrouwen op jouw beveiligingsoplossing. Om dit vertrouwen te garanderen, ondersteunen wij jou in alle zaken die nodig zijn om jouw systeem in topconditie te houden.

Periodiek onderhoud

De basis start bij onderhoud. Laat je al periodiek (software-)onderhoud uitvoeren op jouw installatie? En heb je voldoende inzicht in jouw installatie om te bepalen hoe vaak en wanneer dit gedaan moet worden? Met een onderhoudsovereenkomst ben je altijd up-to-date en voorbereid op eventuele vervanging of aanpassing. Net als jouw hardware installatie is het software gedeelte even belangrijk. Wij kunnen voor jou het software gedeelte van jouw security omgeving onderhouden. Je verlengt hiermee de levensduur van de installatie. Wij voeren ook de nodige updates uit aan de softwarecomponenten om zo compatibel en up-to-date te blijven, met als doel er voor te zorgen dat onze klanten in de wereld van nu altijd veilig (en beveiligd) gebruik kunnen blijven maken van onze applicaties.

Software Maintenance Agreement

Met een software maintenance agreement (SMA) ben je altijd voorzien van de laatste software versie. Bovendien garanderen wij dat jouw omgeving op het niveau blijft dat vereist is voor een goed functionerend ‘Operating System’. Met jaarlijkse updates voegen wij niet alleen functionaliteiten toe aan jouw pakket. Wij leggen ook de focus op de veiligheid en beveiliging van de applicaties. Denk hierbij aan de laatste beveiligingsprotocollen, performance updates en compatibiliteit met diverse operating systemen.

24/7 Support

Wat heeft een storing in het management systeem van je beveiligingsinstallatie voor gevolgen voor je security omgeving? Daar wil je liever niet aan denken, maar toch wil je wel weten wat je dan moet doen. Om dit te borgen is het belangrijk dat je weet welke afspraken er gemaakt zijn (of nog gemaakt moeten worden!). Met het doel om ervoor te zorgen dat de continuïteit altijd gegarandeerd kan worden in welke situatie dan ook.

Door samen te werken met installateurs en leveranciers is het mogelijk om een zo compleet mogelijke onderhoudsoplossing aan te bieden. Sluit je bij ons een onderhoudscontract af, dan geven wij op tijd een signaal dat het tijd is voor het preventieve onderhoud en plannen wij een engineer in. Zo blijf je zo lang mogelijk ongestoord profijt hebben van de geleverde oplossing.

Inmiddels hebben we als HIGH SECURITY international al bij vele klanten een onderhoudsovereenkomst welke aan de hand van de wensen en eisen op maat samengesteld zijn.

Wil jij ook gewaarborgd zijn van een systeem dat goed onderhouden wordt? En wil je daar niet dagelijks over nadenken?

Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarbij wij kijken hoe wij jouw vraagstuk in kunnen vullen!