Beveiligingssystemen onder één beheersomgeving onderbrengen?

Hoe brengen we al die beveiligingssystemen onder één beheersomgeving?

Vanuit de technologische mogelijkheden zijn dit altijd systemen geweest waar zowel hardware als software nauw aan elkaar verbonden waren en in de ontwikkeling als één systeem zijn bedacht.

Tegenwoordig is de vraag en de behoefte duidelijk anders. Meer open, generiek, protocollair en intelligent zijn de sleutelwoorden.

Die vraagstukken heeft HIGH SECURITY international gespiegeld aan alle ervaring die zij heeft met “Security Management”. Het resultaat is het bijzonder krachtige en flexibele SecuriNet Management platform. Daarmee ontsluit je de intelligentie van onderliggende systemen naar een uniforme en generieke beheers-, presentatie- en bedieningswijze.

Bovendien heb je met SecuriNet een schat aan informatie beschikbaar waarop gerapporteerd kan worden of op basis waarvan je anticipeert en proactief je beveiligingsmaatregelen kunt bepalen.

Geen protocol is hetzelfde, geen systeem is hetzelfde. Dit gegeven is de grondslag geweest om binnen het SecuriNet productplatform te kiezen voor een robuuste omgeving waar op uniforme wijze de diversiteit aan protocollen geïnterfaced kunnen worden.

De functie van de onderliggende systemen blijft volledig intact. Tegelijkertijd komt deze ook in een generiek systeem beschikbaar. Hierdoor werken deze systemen geautomatiseerd samen. Een melding uit het ene systeem brengt een actie teweeg in het andere systeem doordat er workflows zijn aangemaakt. Veel efficiënter!

Wil je weten hoe jij jouw ideale meldkamer kunt realiseren? Klik dan hier voor een demo of afspraak.