HIGH SECURITY international introduceert de HSI Biometrie lezer

De HSI Biometrie lezer verzorgt op basis van het aderpatroon van de handpalm op een gebruiksvriendelijke manier het uitlezen, herkennen, en authenticatie van de gebruiker. Teint, een vuile huid, onzuiverheden, pigmentvlekken of oppervlakkige verwondingen hebben geen effect op het herkenningsresultaat. Warme of koude hand? Het handpalm aderpatroon blijft hetzelfde en zal geen invloed hebben op de herkenning. Ook verzekert de contactloze herkenning een maximale hygiëne. De HSI Biometrielezer wordt gebruikt in combinatie met de high secure DESFire EV1&EV2 toegangskaart-technologie waardoor de draadloze overdracht van data tussen kaart en lezer maximaal beveiligd is. De integratie met de TechPoint deurcontroller draagt zorg voor een versleutelde dataoverdracht over de verbinding tussen de lezer en de controller. Met de juiste toegangsrechten stuurt de Techpoint de deur razendsnel open.

HIGH SECURITY
Hoge beveiligingsgraad gebaseerd op de PalmSecure aderpatroon herkennings-technologie

DATA OPSLAG OP DE TOEGANGSPAS
De opslag van het aderpatroon van de handpalm wordt als data versleuteld op de toegangspas (Desfire EV1&EV2) opgeslagen. Geen opslag in een externe database, geen beheerslast en geen AVG issue.

SIMPEL EN INTUITIEF
De ingebouwde infraroodcamera wordt ondersteund met duidelijke gekleurde optische indicatie en begeleidt de gebruiker bij het gebruik. Na het aanbieden en uitlezen van de handpalm uit de kaart “vraagt” de lezer om het “voorhouden” van de hand.
Na een juiste match tussen de kaart en de hand wordt de deur opgestuurd via de TechPoint deurcontroller.

ZEER LAGE FOUTGEVOELIGHEID
Waar bestaande biometrie lezers zoals vingerafdruk of handafdruk lezers foutgevoelig zijn als gevolg van temperatuur, vocht en beschadigingen kent de
HSI Biometrie lezer een zeer lage fout-gevoeligheid.
Met een False Acceptance Rate van slechts 0.000 08% wordt een indrukwekkende performance gerealiseerd die vergelijkbaar is met die van een Iris scanner. Het bijzonder complexe en unieke aderpatroon van de handpalm zorgt voor de optimale bescherming tegen misbruik en nabootsing.

MAKKELIJK TE INSTALLEREN
De HSI Biometrielezer is ontworpen om bij iedere toegang geplaatst te kunnen worden. De technische uitstraling van de lezer met zijn blauwe led verlichting laat zien dat we te maken hebben met iets bijzonders. Namelijk een HIGH Security oplossing die makkelijk te gebruiken is, HIGH TECH en toch eenvoudig te beheren door de beveiligingsverantwoordelijke.