De vernieuwde TechPoint I4

Ontdek vanaf nu de nieuwste versie van onze TechPoint IP-deurcontroller:
De TechPoint I4

Het installeren van een toegangscontrole oplossing met de meest uitgebreide functionaliteiten is nog nooit zo makkelijk geweest. De re-styling van onze deurcontroller heeft geleid tot een upgrade van het PCB-board en talloze softwarematige toevoegingen om te voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Hieronder een aantal belangrijke vernieuwingen:

PCB-board – De TechPoint I4 beschikt nu over vier relais. Hiermee ben je in staat om maar liefst vier bekabelde deuren aan te sluiten op de TechPoint in plaats van twee.Standaard kan je twee bekabelde deuren configureren via de ingebouwde web-interface. Door middel van een extra deurlicentie kan je extra deuren toevoegen en gebruiken. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt! Later toch nog meer deuren toevoegen? Geen enkel probleem, het toevoegen van licenties kan ten alle tijden.

Uiteraard blijven de draadloze oplossingen van SimonsVoss en Assa Abloy beschikbaar op de TechPoint I4.

Cybersecurity – De TechPoint I4 maakt gebruik van TLS (Transport Layer Security) waardoor de communicatie ten alle tijden beveiligd is. Herkenbaarheid op jouw netwerk? Met het 802.1x protocol kan de deurcontroller mee draaien in jouw beveiligde netwerkomgeving.

TechPoint Web interface – De vernieuwde configuratie en beheeromgeving die zich in de TechPoint I4 bevindt is uitgebreid en kan voldoen aan alle scenario’s die je kan bedenken in zowel kleine als corporate omgevingen.Binnen de web-interface zijn ‘installatie-wizards’ gerealiseerd voor het snel en gemakkelijk configureren van bijvoorbeeld deuren. De installatie wizard doorloopt alle stappen. Hierdoor wordt het configureren van de TechPoint I4 een gemakkelijke en tijdbesparende taak.

TechPoint Cloud – Beheer en toegang op afstand maakt het verlenen van service voor jou een stuk gemakkelijker. Met de TechPoint cloud oplossing kan je jezelf, maar ook jouw system integrator gecontroleerd toegang geven om configuratie, beheer en service taken uit te voeren aan jouw TechPoint I4

Ben je benieuwd naar alle hard- en software functionaliteiten? Maak dan nu een afspraak voor een demo bij HIGH SECURITY international in Wateringen of bij jou op locatie!