Deister electronic paslezer weetjes

Wist je dat …

…. je nu een speciaal verzoek kan doen voor een lezer zonder logo? Wanneer het gaat om een eis van de architect om alleen paslezers zonder logo in het pand te plaatsen, bij ons zit je goed. HIGH SECURITY international biedt onze klanten vanaf nu de mogelijkheid om een lezer zonder merk logo te verschaffen.

…. de nieuwste generatie deister electronic paslezers de mogelijkheid heeft voor een twee tamper beveiliging? Dankzij deze tweede tamper ontvang je nu de signalering wanneer de paslezer van de wand, of van de opbouwrand is gehaald. Hecht je waarde aan een tweede tamper beveiliging op de paslezer? Ja.. neem dan nu contact met ons op.

…. HIGH SECURITY international je van A tot Z adviseert over veilige paslezers voor jouw bedrijf of organisatie?

…. de opbouwrand zowel in een lage als hoge maatvoering beschikbaar is?

…. de paslezer stofdicht is én tegen waterstralen kan? We bieden nu een extra kit voor de achterkant van de opbouwrand. De waterdichtheid gaat hiermee van IP54 naar IP65.

…. de nieuwe Infinity paslezer hetzelfde formaat als de voorgaande lezers heeft? Zelfs de schroefgaten zitten op dezelfde plaats. De installatietijd voor het vervangen van de oude Deister paslezers naar de nieuwste techniek wordt hierdoor verkort.

…. je jaren geleden voor toegangscontrolesystemen in de regel koos voor een paslezer met 125KHz Proximity (prox) kaarttechniek. Voortschrijdend inzicht heeft ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels verouderd en achterhaald is. De 125 KHz techniek is in de tijd waarin we nu leven niet veilig. Het is nu tijd voor een toegangscontrolesysteem met de beste en veiligste technologie die beschikbaar is.

…. we een oplossing bieden om paslezers op de langer(e) termijn te vervangen? Het is een grote logistieke klus om alle paslezers op één of meerdere locaties in 1 keer te vervangen. Want dan moeten alle pashouders ook direct een nieuwe toegangspas. Simpelweg omdat de nieuwe lezers niet werken met de oude passen. Wat als je nou een overbruggingsperiode kan creëren waar de bestaande toegangspassen ook werken op de nieuwe lezers? Dat doen we met duale oftewel transitielezers. Deze lezers hebben twee antennes die zowel de nieuwe DesFIRE als bijvoorbeeld de oude 125 KHz Proximity passen kunnen lezen. Zodra alle pashouders zijn voorzien van de nieuwe pas schakelen we het lezen van de oude techniek uit.

…. er nu ook paslezers in het wit zijn?