Digitale sleutelkluis

Zoek je naar een manier om de brandweer toegang te geven tot je pand, maar wil je ze niet een hele sleutelbos in beheer geven?

Moeten veiligheidsdiensten of andere serviceverleners flexibele toegang tot je bedrijf hebben op momenten dat het bedrijf zelf gesloten is?

Of zoek je een veilige maar flexibele manier om toegang te verlenen tot afgelegen objecten?

Wij hebben een slimme oplossing: een elektronische kluis voor de master sleutel van je pand en site!

In plaats van de sleutels centraal te bewaren, kun je ze exact neerleggen op de plaats waar ze nodig zijn: op de parkeerplaats of bij de hoofdingang.

Er zijn twee varianten, een zonder inhoudscontrole en een met inhoudscontrole door middel van een keytag.

 

De batterij gevoede Digital Safe is een robuuste sleutelkluis voor binnen en buiten. De IP65 beschermde behuizing is geschikt voor alle weersomstandigheden en kan ook vlak in de muur worden geïnstalleerd. Deze installatieoptie biedt de hoogst mogelijke mechanische bescherming voor de digitale kluis. Het compenseert ook weersinvloeden.

Door de diameter van 70 mm kun je zelfs grotere sleutelbundels, ISO-kaarten of andere waardevolle zaken opbergen. De digitale kluis kan worden geopend met verschillende leestechnologieën.

Optioneel kan de verwijdering en teruggave van de inhoud worden bewaakt door een op RFID gebaseerde sleuf in de digitale kluis en een RFID-dongle op het object. De RFID-dongle heeft een ingebouwde RFID-chip die vóór elke verwijdering uit de sleuf wordt gelezen en elektronisch wordt gelogd.

De programmering vindt plaats via de Commander basis software.

Deze software kan centraal beheer worden, en kan op ieder moment geraadpleegd worden.

 

De digitale sleutelkluis werkt op batterijen die ongeveer 3 jaar mee gaan bij regelmatig gebruik.

De status hiervan is controleerbaar.