Download nu de TechPoint Sales Toolkit

Als system integrator of installateur heb jij veel klanten waar vertrouwelijke informatie of kostbare voorraad voor het grijpen ligt of lag. Denk aan kleine kantoren of winkels maar ook aan grote kantoorcomplexen, industriële omgevingen, musea of universiteiten.

Dat vraagt natuurlijk om het afschermen van die informatie of voorraad voor kwaadwillenden. Een makkelijke en veilige manier hiervoor is om ruimtes alleen toegankelijk te maken voor personeel dat iets met die informatie of voorraad moet. De rest heeft er niks te zoeken.

Tot nu toe werd als beveiliging dan gedacht aan extra sloten of onhandige deurcontrollers. Er zijn allerlei toegangscontrole mogelijkheden waarbij je extra bekabeling aan moet leggen of die een grote impact hebben op de rest van de beveiliging. Dat maakt het complexer dan nodig.

Het kan veel makkelijker.

Er is een simpele oplossing, zonder ingewikkelde bekabeling: de Techpoint IP-deurcontroller. Een eenvoudig Plug-and-Play concept.

Deze heeft alleen netwerkbekabeling nodig en zelfs de voeding kan via het netwerk geregeld worden (POE). Makkelijk toch?

Kun je zo een lijst met klanten uit je mouw schudden die zitten te springen om zo’n laagdrempelige oplossing? Wij helpen je graag een handje op weg met onze TechPoint Sales Toolkit.

Speciaal voor system integrators en installateurs die snel en makkelijk IP-deurcontrollers willen verkopen bij hun klanten. De Sales Toolkit reikt je alles aan wat je nodig hebt, maar dan ook echt alles.

Nieuwsgierig geworden? Vraag hem hier direct kosteloos aan.