Een middag security management

Het implementeren van een security management platform start en stopt niet bij de aankoop van de software. Het vergt veel meer aandacht en kennis om een platform als SecuriNet op een correcte wijze te implementeren en in te richten conform de wensen en eisen van de klant. Maar hoe kom je als opdrachtgever tot een compleet vraagstuk dat leidt tot een antwoord waarin alle gewenste functionaliteiten zitten? En welke procedures zijn hierbij belangrijk? Vragen die voorafgaand aan een project helder moeten zijn om een goede productkeuze te maken.

Ook de adviseurs van Nenova zien steeds vaker dat klanten worstelen met het concretiseren van een vraagstuk en het vast stellen van benodigde procedures in het security management systeem die vaak onlosmakelijk verbonden zijn met interne regelgeving. Door de kennis en ervaring van Nenova op het gebied van ‘Security’ en ‘Public Safety’ kunnen zij klanten begeleiden en adviseren in de aanschaf van een security management platform van begin tot eind.

Om kennis op te doen van security management en de mogelijkheden van ons SecuriNet platform is HIGH SECURITY international uitgenodigd door Nenova om haar adviseurs een middag training te geven. Deze interactieve training had als doel om een beeld te schetsen bij alle onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van een security management platform. Uiteraard heeft een uitleg over ons eigen platform SecuriNet niet mogen ontbreken.

Door specifiek in te gaan op alle aspecten die benodigd zijn voor een succesvolle implementatie, als bijvoorbeeld IT voorzieningen en procesbeschrijving, zijn de adviseurs in staat om een functioneel realiseerbaar advies te geven op een security management vraagstuk.

Wij hopen dat onze training bij zal dragen aan waardevolle adviezen voor de eindgebruikers en kijken uit naar een intensieve samenwerking!

Wil je nou meer weten van security management en SecuriNet of ben je benieuwd naar wat Nenova voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag bij jou langs om onze kennis en ervaring te delen.