Onderhoudscontract afsluiten of verlengen

Wat heeft een storing in het management systeem van je beveiligingsinstallatie voor gevolgen voor je security omgeving? Daar wil je natuurlijk liever niet aan denken, maar toch is het verstandig om dat wel op tijd te doen. Niemand kan met 100% zekerheid voorspellen of bepaalde onderdelen fouten gaan vertonen. Veel storingen kunnen echter wel voorkomen worden met periodiek (preventief) onderhoud.

Laat ons daarom het software gedeelte van jouw security omgeving onderhouden. Door onderhoud verleng je de levensduur van de installatie en blijf je up-to-date als het gaat om de softwarecomponenten. Onze technici controleren of de apparatuur waar de software op draait nog in goede staat is en of de software nog up-to-date is. Ook checken we of databases niet vollopen en schonen deze zo nodig op. Zo kom je niet onverwacht voor verrassingen te staan.

Door jaarlijks te zorgen voor updates van de software garanderen wij dat de omgeving op het niveau blijft welke vereist is voor een goed functionerend ‘operating system’. Ook werken wij samen met installateurs en leveranciers om het onderhoudspakket zo compleet mogelijk te maken. Door deze samenwerking is het mogelijk om een zo compleet mogelijke onderhoudsoplossing aan te bieden.

Sluit je bij ons een onderhoudscontract af, dan geven wij op tijd een signaal dat het tijd is voor het preventieve onderhoud en plannen wij een engineer in. Zo blijf jij zo lang mogelijk ongestoord profijt hebben van de geleverde oplossing.

Inmiddels hebben we als HIGH SECURITY international al bij vele klanten een onderhoudscontract welke aan de hand van de wensen en eisen op maat samengesteld zijn. Wil jij ook gewaarborgd zijn van een systeem dat goed onderhouden wordt? En wil jij daar niet dagelijks over nadenken?

Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarbij wij kijken hoe wij jouw vraagstuk in kunnen vullen!