HIGH SECURITY international behaalt ISO 9001 en VCA* certificering

Onlangs heeft HIGH SECURITY international de ISO 9001 en VCA* certificeringen behaald. Deze prestatie markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar uitmuntendheid, kwaliteit en veiligheid in al onze bedrijfsactiviteiten.

Wat betekenen deze certificeringen?

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Het behalen van deze certificering toont aan dat wij voldoen aan strikte normen voor procesbeheer, kwaliteitsborging en continue verbetering. Dit betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op hoogwaardige producten en diensten die aan de hoogste normen voldoen.

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een certificering die de inzet van HIGH SECURITY international voor veiligheid en gezondheid op de werkplek benadrukt. Het behalen van de VCA* certificering betekent dat we ons uiterste best doen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en alle betrokkenen bij onze activiteiten te waarborgen.

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid

Het behalen van deze certificeringen was geen gemakkelijke taak, maar het onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat kwaliteit en veiligheid de kern vormen van alles wat we doen. Deze certificeringen zijn een erkenning van onze voortdurende inzet om de best mogelijke producten en diensten te leveren en tegelijkertijd een veilige werkomgeving te bieden.

Wat betekent dit voor jou?

Voor onze gewaardeerde klanten betekenen deze certificeringen gemoedsrust. Het is een bevestiging dat we niet alleen streven naar uitmuntendheid, maar dat we ook voldoen aan internationale normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en veiligheid op de werkplek. U kunt erop vertrouwen dat wij als partner blijven staan voor hoogwaardige producten en diensten, geleverd met integriteit en veiligheid als topprioriteit.

Wij zijn trots op deze nieuwe prestatie en zien ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn met de garantie van kwaliteit en veiligheid die deze certificeringen bieden.