Ken jij de 10 voordelen van de TechPoint IP-deurcontroller al?

De belangrijkste 10 voordelen op een rij.

1. Bespaar op de aanleg van bekabeling doordat de TechPoint zelf haar kaartlezers en standaard elektrische sloten kan voeden.

2. Eenvoudig te configureren vanaf een apparaat met een webbrowser door de geïntegreerde database en software, TechPoint Web.

3. Geschikt voor maatwerk oplossingen doordat de deurcontroller volledig configureerbaar is.

4. Vrijheid in merkkeuze kaartlezers omdat TechPoint merkonafhankelijk is (o.a. Deister, Nexus of Conlan). Het Open Supervised Device Protocol (OSDP) zorgt voor een dataverbinding tussen de controller en kaartlezer. Beschikt een product over OSDP? Dan kan men deze aansluiten op de TechPoint.

5. De TechPoint past verschillende protocollen en leestechnieken tegelijkertijd toe.

6. De TechPoint kan ook geconfigureerd worden voor o.a. het beheren en sturen van online en offline draadloze sloten/cilinders.

7. Database met opslagcapaciteit van 500.000 kaarten en 1.000.000 gebeurtenissen.

8. De TechPoint is volledig te integreren binnen een ThorGuard installatie. De controller wordt gemonitord en beheerd vanuit TGMS (ThorGuard Management Systeem) en is ook bedienbaar via het SMS-platform SecuriNet.

9. Voldoet aan de meest recente en actuele eisen met betrekking tot securityprotocollen.

10. Eenvoudig schaalbaar: Van een enkele TechPoint tot duizenden TechPoints in een securitymanagement netwerk.

Wil jij in het echt zien wat de voordelen zijn, hoe het apparaat eruitziet, wat de functionaliteiten zijn en hoe de software werkt? Boek dan hier jouw demonstratie-op-locatie.

Wij komen bij jou op bezoek en laten jou in een klein uurtje kennis maken met de TechPoint en al haar mogelijkheden.