Kennismaken met biometrie bij jou op locatie?

Ben je op zoek naar de biometrische sleutel tot succes?

Maak kennis met biometrie op basis van aderpatroon herkenning.

Met de demokoffer komen we bij je langs om de werking van de handpalmscanner te demonstreren. De handpalmscanner is een compleet biometrisch toegangscontrolesysteem. Onze knappe koppen hebben het systeem in één koffer weten te bouwen. Handig als je de oplossing wil zien maar niet naar onze showroom in Wateringen kan komen.

Focus op innovatie

Biometrie heeft een veelbelovende toekomst op het gebied van beveiligingstechnologie. De handpalmscanner met technologie van Fujitsu is een state-of-the-art en zeer veilig identificatiesysteem, met gemak voor de gebruiker.

AVG proof

De HSI handpalmscanner werkt met data-on-card. Je krijgt te zien hoe je in een handomdraai een template van jouw aderpatroon maakt en in een versleutelde code op een toegangspas zet. Je wordt daarmee als pashouder de houder van de eigen biometrische gegevens. De voordelen: geen database benodigd en geen AVG. Privacy by design wordt dat genoemd.

Contactloos is hygiënisch

De handpalmscanner is contactloos. De sensor hoeft niet aangeraakt te worden. Om jezelf te identificeren houdt je enkel je hand voor de scanner. Aanraken is niet nodig.