Kennismaken met biometrie bij jou op locatie?

Ben je op zoek naar de biometrische sleutel tot succes?

Maak dan vrijblijvend kennis met onze HSI Handpalmscanner. Wij komen bij jou langs met onze demokoffer om de werking van de handpalmscanner te demonstreren. We geven je uitleg over de hardware, het enrollmentproces en laten je de werking van de oplossing zien. Zo ervaar je zelf de voordelen en kun je de toepassingsmogelijkheden in jouw organisatie ontdekken.

Focus op innovatie

Biometrie heeft een veelbelovende toekomst op het gebied van beveiligingstechnologie. De handpalmscanner met de technologie van Fujitsu is een state-of-the-art en zeer veilig identificatiesysteem, dat gemak biedt voor de gebruiker. De lage foutgevoeligheid en de hoge mate van uniekheid in het authenticatieproces zorgen ervoor dat de oplossing niet alleen veilig, maar ook zeer snel is.

AVG-proof

De HSI handpalmscanner werkt met data-on-card. Je krijgt te zien hoe je in een handomdraai een template van jouw aderpatroon maakt en via de bijbehorende software gemakkelijk en snel in een versleutelde code op een toegangspas zet. Hiermee ben je als pashouder de beheerder van je eigen biometrische gegevens. De voordelen: je hebt geen database nodig en je voldoet aan de ‘Privacy-by-design’ richtlijnen volgens de AVG.

Contactloos is hygiënisch

Geen vingerafdrukken, vieze lezers of doekjes naast de lezer. De HSI Handpalmscanner is contactloos. De sensor hoeft niet aangeraakt te worden om de aderpatronen te lezen. Om jezelf te identificeren houd je enkel je hand voor de scanner en binnen enkele seconden heeft de oplossing jouw aderpatroon vergeleken met de template op de kaart.

Wil je zelf ervaren hoe gemakkelijk en snel onze oplossing werkt? Klik dan hieronder op de button en maak direct een afspraak! Jij bepaalt de locatie en de tijd, wij zorgen voor de rest.