Kies jij de juiste toegangspas?

Het selecteren van een effectieve toegangscontroleoplossing begint met het kiezen van een veilige en betrouwbare kaart. Maar het gaat verder dan alleen de keuze voor een bepaald type kaart. Hoe zorg je ervoor dat je de beveiligingsmogelijkheden van de kaart optimaal benut? En hoe kun je de toegangspas inzetten voor andere toepassingen buiten de toegangscontrole?

Bij HIGH SECURITY international staan kwaliteit, een hoge mate van beveiliging en transparantie voorop. Wij leggen je precies uit hoe jouw toegangspas is ingericht en bespreken voorafgaand aan de opdracht de extra mogelijkheden die de toegangspas biedt.

Het belang van de gekozen kaarttechniek
Wij leveren onze nieuwe oplossingen standaard met de Mifare DESfire® techniek. Dit is momenteel de meest geavanceerde beveiligingstechniek voor dataversleuteling op een toegangspas. Dankzij AES-encryptie zijn de gegevens zo goed beveiligd dat het jaren kan duren voordat deze met huidige computertechnieken te kraken zijn. Daarnaast biedt deze techniek de mogelijkheid om meerdere ‘sectoren’ aan te maken op dezelfde kaart, zodat deze voor diverse toepassingen gebruikt kan worden, zoals sleutelkasten, printers en lockers.

Optimale beveiliging en configuratie
Om optimaal gebruik te maken van de beveiligingsmogelijkheden van een Mifare DESfire® pas, moet deze correct worden ingericht en geconfigureerd. Helaas zien wij nog vaak oplossingen waarbij de geavanceerde beveiligingsopties niet volledig worden benut. Dit is vergelijkbaar met het hebben van een voordeur met meerdere sloten, maar deze nooit op slot doen! Wij begeleiden je in het volledige proces, zodat je zeker weet dat de techniek correct is ingericht. Bovendien ben jij als klant eigenaar van de sleutels, waardoor je zelf bepaalt wie toegang krijgt bij wijzigingen of toevoegingen op de kaart.

Onze expertise
Onze medewerkers zijn experts in kaarttechnologieën en kunnen je begeleiden bij het ontwerpen, inrichten en configureren van de passen. Wij vertalen jouw functionele wensen naar een technische oplossing, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Om jou volledig te ontzorgen, bieden wij de mogelijkheid om de toegangspassen deels of volledig bedrukt te leveren. Ons uitgebreide assortiment van kaarthouders, lanyards en yoyo’s kan worden voorzien van een maatwerkdesign of logo, waardoor jouw toegangspassen bestand zijn tegen dagelijks gebruik in elke omgeving.

Liever een systeem zonder passen? ook daar hebben wij een oplossing voor!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaande button!