Kom jij ook (online) op bezoek?

De zomervakantie is inmiddels weer voorbij en HIGH SECURITY international gaat weer op volle sterkte door om de laatste maanden van 2020 ook succesvol af te sluiten!

Er staan al een aantal commerciële bijeenkomsten gepland met onze partners om de nieuwste ontwikkelingen door te nemen en de krachten te bundelen. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij jou alles over onze producten, innovaties en onze visie voor de toekomst. Wij vinden het niet alleen belangrijk om te laten zien welke oplossingen wij jou kunnen bieden, maar vinden het vooral interessant welke ontwikkelingen jou bezig houden. Welke uitdagingen kom jij tegen bij jouw klant en waar zijn zij naar op zoek? Kortom een dagdeel vol interactie en demonstraties!

Wil je liever vanwege de corona maatregelen niet op bezoek komen? Wij kunnen jou ook online meenemen en (iets minder persoonlijk) laten zien welke oplossingen er wellicht voor jou interessant zijn.

Ben jij ook benieuwd naar onze nieuwste ontwikkelingen en wil jij met  je collega’s een (online) bezoek brengen aan onze showroom waarin wij de ontwikkelingen kunnen laten zien, neem dan contact met ons op via verkoop@hisec.nl.

p.s. Kom je bij ons op bezoek dan houden wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM aan en zorgen wij voor 1,5 meter afstand en iets lekkers!