Levering van onze nieuwe HSI Handpalmscanners

Na een fijne zomervakantie (met weliswaar iets meer regen dan gehoopt) staan wij weer met volledige sterkte voor jou klaar! Wij waren dan ook zeer verheugd om te starten met een geweldige levering van maar liefst 21 HSI Handpalmscanners. In voorgaande nieuwsberichten hebben wij je al verteld over de komst van de nieuwe versie van onze biometrische oplossing. Stel je voor dat de oplossing gerealiseerd moet worden, hoe leveren wij de oplossing op locatie en hoe implementeren wij dit?

Het start allereerst met een gedetailleerde vraagstelling. Met de fabrikant hebben wij een oplossing op maat samengesteld. Een gestandaardiseerd oplossing die in nagenoeg alle gevallen antwoord kan geven op de wensen en eisen van de klant. In dit project mochten wij de complete oplossing leveren, denk hierbij aan het leveren van HSI Handpalmscanners, een Inleer unit en Techpoint deurcontrollers.

Bij aankomst van de componenten op ons kantoor in Wateringen worden deze eerst door onze technici geconfigureerd en voorbereid voor een ‘plug-and-play’ implementatie op locatie. Denk hierbij aan het configureren en voorbereiden van toegangspassen. Ten eerste voor het opslaan van de biometrische gegevens op de kaart (volledig AVG proof!) en ten tweede voor het beveiligen van de pas. Vervolgens komt het programmeren van de kaartlezer in de deurunit aan bod. Om ten slotte het systeem te testen en voor te bereiden voor de montage op locatie. Deze stappen voeren wij op kantoor uit om er voor te zorgen dat de implementatie op locatie zo snel mogelijk plaats kan vinden en zo min mogelijk hinder veroorzaakt voor de klant.

Op de locatie monteert de installateur de componenten en worden deze aangesloten op het toegangscontrole systeem. Onze biometrische oplossing is geschikt voor ons toegangscontrole systeem op basis van de Techpoint deurcontroller of op dezelfde manier te koppelen met een toegangscontrole systeem van derden.

Na de fysieke implementatie van de hardware is het tijd voor de gebruikers om de biometrische gegevens op de kaart te laden. Dit doen wij door middel van een ‘inleer’ deurunit en een software applicatie. De toegangspassen zijn vooraf ingericht en compatibel voor het gebruik van biometrie. Na het laden van de gegevens op de kaart kan de gebruiker gebruik maken van de handpalmscanners!

Ben jij benieuwd naar alle details? Neem dan contact met ons op en wij vertellen jou graag meer over onze biometrische oplossing. Liever een werkende deurunit in het echt bewonderen? Kom dan langs in Wateringen en wij laten jou alles zien in onze showroom!