Maak kennis met ‘Automated Information Delivery’

Binnen het SecuriNet platform komt een overvloed aan gegevens vanuit diverse gekoppelde systemen samen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor het genereren van rapporten en het verkrijgen van overzichten van waardevolle informatie uit de onderliggende systemen. Het proces van samenstellen, analyseren en verzenden van deze periodieke informatie gebeurt grotendeels handmatig elke keer weer.

Met de introductie van onze nieuwe SecuriNet-module “Automated Information Delivery” wordt de administratieve last voor jou en andere professionals, zoals security managers, beheerders en operators, aanzienlijk verminderd en beter beheersbaar gemaakt.

Maar wat biedt deze module jou precies?

Automated
Zoals de naam al aangeeft, verloopt dit proces met deze module volledig geautomatiseerd. Een event in SecuriNet, een schema of verandering in data kunnen triggers zijn voor het automatisch verzenden van de benodigde informatie. De informatie kan, afhankelijk van het doel, verzonden worden aan jou, jouw organisatie of zelfs derden buiten jouw organisatie.

Information
De module haalt niet alleen informatie uit de SecuriNet database, maar kan deze ook verrijken met gegevens uit databases van derden. Samen met ons kun je bepalen hoe je de informatie wilt presenteren en op welke manier deze beschikbaar moet worden gesteld. Of het nu gaat om een rapportage of gewoon een overzicht van openstaande taken, alles is mogelijk.

Delivery
Een eenvoudige e-mailmelding, het bijvoegen van vooraf gedefinieerde bijlagen aan e-mails of het klaar zetten van een bestand op een gedeelde netwerkmap; de keuze is aan jou. Dankzij de koppeling van de ‘delivery’ aan de trigger, is de informatie zonder omkijken beschikbaar op het gewenste moment en voldoet deze aan de gestelde eisen.

Wat je kan bereiken met deze module?
Besparing en controle! Bespaar op tijd en energie. Telkens weer. Besteed geen uren meer aan administratieve handelingen die deel uitmaken van het proces, maar vertrouw op SecuriNet. Neem de controle over het leveren van de informatie. Mis geen moment en zorg dat je altijd in-control bent van de informatie binnen jouw primaire proces: beveiligen.

Nog niet overtuigd? De komende weken nemen we jou mee de praktijk in en laten we zien hoe je de Automated Information Delivery module als een veelzijdig instrument kunt inzetten! Kan je niet wachten en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op via de onderstaande button!