Meer technici met een trainingscertificaat

De afgelopen twee weken hebben 14 technici hun kennis van ThorGuard en SecuriNet uitgebreid door het volgen van een twee-daagse ThorGuard of Securinet training bij HIGH SECURITY international.

Diverse installateurs hebben hun medewerkers voor een ThorGuard training aangemeld zodat ze de ThorGuard installaties bij hun klanten zelfstandig kunnen installeren en onderhouden. Tijdens de training wordt er  aandacht besteed aan de opzet, de inrichting en de configuratie van een ThorGuard centrale en de bijbehorende TGMS software. Aan de hand van een casus dienen de deelnemers zelfstandig een installatie op te bouwen en te configureren waarbij er voldaan dient te worden aan een aantal specificaties die omschreven zijn in de casus.

Voor de SecuriNet training hebben wij deelnemers vanuit installateurs en eindklanten mogen ontvangen. De training geeft zowel de installateur als de beheerder meer kennis over de inrichting, werking en configuratie van ons security management platform.

Na afloop van de tweede trainingsdag ontvangen de deelnemers een certificaat dat ze kunnen overleggen bij hun klanten als bewijs van hun kennis.

Zoals in eerdere nieuwsberichten aangegeven bieden wij diverse basis en vervolg trainingen aan voor o.a. de ThorGuard, de TechPoint en SecuriNet.

Wil jij ook leren hoe je een ThorGuard of SecuriNet installatie kunt opbouwen, of wil je gebruik gaan maken van de TechPoint als toegangscontrole systeem? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.