Ontdek de nieuwe generatie kaartlezers

Onze nieuwe lijn van kaartlezers biedt een aantal interessante voordelen.

Het tijdloze en elegante ontwerp zorgt voor een hoogwaardige uitstraling, die in combinatie met onze bekende leesprestaties elk toegangscontrolesysteem naar een hoger niveau brengt.

Het verlichte toetsenbord maakt het gebruik ’s nachts of in een donkere omgeving gemakkelijk voor de gebruiker en de 3 LED’s bovenop zorgen voor een duidelijke communicatie van de status van de lezer.

Ze kunnen ook buiten gebruikt worden, waar weerfactoren een rol spelen.

De lezer kan geleverd worden als een single, dual of triple technologie lezer. Voor het lezen van kaarten met verschillende lees technieken. O.a. 125 Khz, High-Security 13.56 MHz smart card technieken en kan uitgebreid worden met andere technieken door middel van plug-in modules.

Dit maakt het voor het overstappen van techniek A naar techniek B een stuk makkelijker en kan er gebruik gemaakt worden van een overgangsperiode. Waarna de oude techniek kan worden uitgeschakeld.

De nieuwe lijn lezers ondersteunt niet alleen alle gebruikelijke lees technologieën, communicatieprotocollen en cryptologieprocedures die geïmplementeerd kunnen worden, maar ook eenvoudige functionele aanpassingen kunnen op ieder moment doorgevoerd worden.

Tenslotte hebben onze lezers hun betrouwbaarheid al jarenlang in het veld bewezen. Ze kunnen tegen een stootje en hebben een sabotage detectie welke gekoppeld kan worden aan het toegangscontrole systeem.

Het is eenvoudig om bestaande lezers uit voorgaande generaties, 1,2 of 3 (bijvoorbeeld de PRx-5 en PRx-6) met dezelfde form-factor uit te wisselen voor de nieuwe lijn. De lezers kunnen bovendien bevestigd worden op inbouwdozen zodat de kabel naar de lezer netjes weggewerkt kan worden. Wil je de lezer gewoon als opbouw monteren dan is dat met de mee te leveren montagerand geen probleem.