Nieuwe release TGMS versie 5.3.1

In het vorige nieuwsbericht las je over verbeteringen in de nieuwe TGMS release die vooral waren gericht op de veiligheid en de prestaties van de applicatie, deze release 5.3.1 brengt een hoop goed nieuws aan de server kant van de applicatie.

We beginnen met verbeterde server stabiliteit omdat we weten hoe belangrijk dat is voor de betrouwbaarheid en daardoor de beschikbaarheid van de applicatie. Ook zul je merken dat de TGMS server sneller opstart omdat ook in die hoek verbeteringen zijn toegepast. Tenslotte is er voor een nog betere communicatie van de server met de componenten in het veld gezorgd.

Ben je van plan, of was je al van plan om de nieuwe release van Windows Server op de TGMS server te installeren? Dan hebben we goed nieuws want deze release is beschikbaar om onder Microsoft Windows Server 2019 te draaien.

Is het tijd om na te denken over het vervangen van je huidige TGMS server en aanverwante hardware zoals TGMS en SecuriNet client pc’s? Neem dan eerst contact met ons op want in samenwerking met Hewlett Packard hebben wij server, storage en client pc’s ontworpen die volledig zijn afgestemd op de inbraak en toegangscontrole van HIGH SECURITY international en jouw beveiligingsbeheer.

Maak je gebruik van een ThorGuard centrale en wil je gebruik maken van de nieuwste release van TGMS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.