Nieuwe release voor TGMS, het ThorGuard Management Systeem

De verbeteringen in de nieuwe versie van TGMS zijn voornamelijk gericht op het gebied van performance en beveiliging van de applicatie. Dat betekent bijvoorbeeld dat bulkopdrachten sneller uitgevoerd kunnen worden en alarmen nog sneller afgehandeld kunnen worden.

Onder andere het optimale gebruik van de beschikbare capaciteit van processoren en de vernieuwing van de proxyserver zorgen voor deze snelheid verbeteringen. Ook is er een betere controle over het automatisch herstarten van TGMS na een herstart door een Windows update. Dit zorgt voor een snellere beschikbaarheid.

Verder veel aandacht voor de beveiliging van de software. We leggen de nadruk meer op end point protectie omdat het steeds belangrijker wordt dat systemen bereikbaar zijn van buitenaf voor service en remote ondersteuning.

Zo worden sterkere wachtwoorden afgedwongen en zijn de beveiligingseisen voor administrator utilities verder aangescherpt. Voor de IT security wordt vanaf deze versie TLS 1.2 encrypted server connections ondersteund.

Ook zijn er meer opties voor de export van kaartgegevens naar de lezercontrollers beschikbaar. Deze opties zorgen voor een performanceverbetering bij kaartverwerkingen naar de onderliggende installaties.

Zoals je ziet blijven we ons continu inspannen voor een systeem dat zo optimaal mogelijk en veilig presteert.  Of je nu een kleine of grote installatie hebt, met deze update profiteer je maximaal van de nieuwe eigenschappen.

Uiteraard krijgen de klanten met een SMA-overeenkomst voor versie 5 deze update automatisch gedurende het onderhoudsproces.
Als je meer wilt weten over deze versie, de voordelen en hoe je deze zo snel mogelijk in huis kunt halen, dan zijn we je natuurlijk graag van dienst.