Nieuwe SecuriNet functionaliteiten

Onlangs is er weer een nieuwe release geweest van ons security management platform SecuriNet. De nieuwe release zit boordevol performance updates en nieuwe features. In dit bericht vertellen wij jou meer over een aantal van deze nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

In de laatste release is er veel aandacht besteed aan de grafische onderleggers. Met de toegevoegde functies ben je beter in staat om bulkoperaties/acties uit te voeren. Hiermee kan je als gebruiker sneller, effectiever en efficiënter grote hoeveelheden objecten projecteren, wijzigen, verplaatsen of verwijderen. Hiermee is ook de snelheid en het gedrag van het projecteren voor jou als gebruiker verbeterd. Ook de zichtbaarheid van de verschillende ‘lagen’ in de grafische onderlegger zijn verbeterd. Er zijn meer opties voor het weergeven van de lagen, bijvoorbeeld een inbraaksignalering laag, camera laag en toegangscontrole laag.

Een andere uitbreiding zijn de kleur mogelijkheden in de alarmmonitor. Je kunt nu specifieke events en alarmen een separate kleur geven. Bij een melding van dit type alarm of event krijg je in de alarmmonitor de alarmregel in de ingestelde kleur te zien. Prioritering is hierdoor gemakkelijker en sneller te zien door de operator.

Met oog op de onderliggende systemen en de technische mogelijkheden hebben wij ons ook gericht op het optimaliseren van de ‘work-flows’ en ‘processen’ die te configureren zijn in het platform. Door vooraf gedefinieerde work-flows in te richten in SecuriNet kan je alle eisen en processen meenemen die jij als klant wilt of moet naleven. Hiermee geef je de operator de ruimte om te handelen maar zorg je er voor dat de keuzes die hij of zij moet maken liggen binnen de verantwoordelijkheid die de operator mag dragen.

Naast de bovenstaande onderdelen zijn er nog veel meer nieuwe functies en integraties gerealiseerd. Wij laten jou graag zien hoe dit werkt in onze (online) showroom. Maak dus nu jouw afspraak en neem contact met ons op of laat je e-mail adres achter via een berichtje in de chat!