Nieuwe trainingsdagen in 2022

Werk je regelmatig met onze producten en wil je jouw kennis over onze software verbreden om zelfstandig installaties te configureren en te beheren? Meld je dan aan voor één of meerdere trainingen!

Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ThorGuard basis training, een TechPoint training of een SecuriNet basis training. Voor de ervaren system integrator bieden wij ook vervolg trainingen aan om je kennis uit te breiden of op te frissen. In de trainingen leggen wij de focus niet alleen op de software applicaties die wij bieden. Wij zorgen er ook voor dat je bekend word met de benodigde IT componenten.

Onze nieuwste training is de TechPoint training. Na het volgen van deze training ben je in staat om zelfstandig onze deurcontroller te installeren en te configureren. Ook laten wij zien welke varianten en mogelijkheden er zijn. Het beheer via de ingebouwde web interface en alle functionaliteiten komen natuurlijk ook aan bod.

In de ThorGuard Basis training wordt ingegaan op het inrichten en configureren van een ThorGuard Management platform. Naast het inrichten van het platform geven wij ook antwoord op de volgende vragen:

– Hoe richt ik de hardware componenten in?
– Welke infrastructuren zijn er mogelijk?
– Aan welke systeem eisen dient een server te voldoen?
– Welk type client PC kan ik wanneer toepassen?
– Welke applicaties zijn er nodig op de server en client PC?

Tijdens deze meerdaagse cursus leer je het configureren door middel van een casus. De casus zorgt er voor dat je in staat bent om een ‘standaard’ programmering te vervaardigen. Denk hierbij aan het configureren van toegangsrechten, toegangsgroepen, kaarten, weekprogramma’s, etc.  Vervolgens kan je de programmering laden in de testkoffer om alles te zien functioneren!

In de SecuriNet Basis training laten wij zien hoe je met ons platform een security management omgeving opbouwt. Wij bieden deze training aan voor zowel installateurs als gebruikers en beheerders van SecuriNet. Je leert hoe je de omgeving opzet, onderliggende systemen kan integreren en het inrichten van de objecten in SecuriNet.

Trainingen op maat?

De basis trainingen zijn belangrijk om voldoende kennis te hebben om te starten. Om extra ondersteuning en kennis in de praktijk te bieden kunnen wij ook aanvullende trainingen met de focus op jouw organisatie of vraagstuk. Afhankelijk van de wensen kunnen wij dit zelfs op locatie doen om zoveel mogelijk te leren van jouw eigen systeem en inrichting.

Vanaf januari 2022 zijn er weer data beschikbaar voor bovenstaande trainingen en zal onze cursusleider jou en je collega’s alles vertellen over onze producten. Trainingen op maat plannen wij altijd in overleg.

Om te voldoen an de geldende RIVM richtlijnen en 1,5 meter afstand kunnen wij maximaal 4 personen per training ontvangen in onze trainingsruimte. Heb je minder dan 4 personen? Wij proberen dan zelf de groep aan te vullen.

Wil je meer weten over onze trainingen of wil je een training op maat plannen? Neem dan snel contact met ons op!