Nieuwe versie biometrische oplossing

Ruim een jaar geleden lieten wij jou kennis maken met onze nieuwe biometrische oplossing: de HSI Handpalm scanner. Met deze oplossing hebben wij gezorgd voor een betrouwbare, veilige en beveiligde manier voor de authenticatie van een gebruiker door middel van zijn of haar handpalm. Door gebruik te maken van het principe ‘data-on-card’ zorgen wij ervoor dat jouw biometrische kenmerken rechtstreeks op jouw toegangspas geschreven worden zonder tussenkomst van een database of ander opslagmedium. Met de AVG regelgeving in het oog ben je met dit principe ‘houder’ van jouw eigen biometrische gegevens en komen bedrijven niet in aanraking met het opzetten van een beleid dat voldoet aan de AVG. Door de oplossing op bovenstaande manier te creëren is er een groot draagvlak ontstaan om biometrie toe te passen en te implementeren.

Uiteraard is dit niet de enige reden geweest voor onze gebruikers om onze biometrische oplossing toe te passen. Het succes van de oplossing valt en staat met een vloeiende werking en kwalitatief goede en robuuste apparatuur. Maar met name een vloeiende werking is doorslaggevend voor een succesvolle toepassing. De hele werking van het proces duurt namelijk maar een aantal seconden. Van het aanbieden van de kaart tot het verifiëren van de handpalm! Een simpel, snel en duidelijk proces al zeggen wij zelf. Als je namelijk gebruik maakt van de handpalm scanner wil je dat het proces duidelijk is en dat je weet welke handelingen je wanneer en hoe moet uitvoeren.

Om nog meer gemak en snelheid te bieden zijn er verbeteringen in de hardware aangebracht waardoor de herkenning van de handpalm nog sneller gaat. Je handpalm hoef je nu niet stil te houden voor de camera, maar kan je er langs laten gaan in een vloeiende beweging! Hygiene staat ook in deze versie centraal. Ook bij de nieuwe versie kom je namelijk niet fysiek in contact met de camera.

Binnenkort is de nieuwe versie te bewonderen in onze showroom. Wij vertellen er jou graag meer over in onze showroom onder het genot van een kop koffie en uiteraard mag je natuurlijk ook de proef op de som nemen. Tot snel!