Ontdek de nieuwe features van SecuriNet 3.18

We hebben geweldig nieuws! Ons SecuriNet platform heeft een gloednieuwe update gekregen: versie 3.18. Met deze update hebben we een aantal fantastische functies toegevoegd die het beheren en configureren van je systemen nog eenvoudiger maken.

Naast de onderliggende verbeteringen voor een betere prestatie en verhoogde cybersecurity, hebben we ook nieuwe functies toegevoegd aan zowel de configuratie- als beheeromgeving. Laten we eens kijken naar een paar van deze toevoegingen:

Objectinformatie

In het SecuriNet platform is de informatie van een object cruciaal voor de herkenbaarheid. We begrijpen dat tijdelijke informatie niet altijd wordt toegevoegd en toegankelijk is voor iedereen. Denk aan een melder die tijdelijk wordt overbrugd of een toegangsdeur die de hele dag open moet blijven. Nu kun je snel, efficiënt en gemakkelijk aanvullende informatie toevoegen aan een object met de ‘objectinformatie’ functie. Voeg gewoon een naam/titel in en vermeld de benodigde informatie in het opmerkingenveld. Een informatie-icoon verschijnt bij het object, waardoor iedereen weet dat er extra informatie beschikbaar is. Deze informatie is live toegankelijk voor iedereen en kan ook in een overzichtsvenster worden weergegeven, zodat alle relevante informatie beschikbaar is voor de operator.

Zoekfunctie alarmmonitor

Ben je het zat om door de geaccepteerde en openstaande alarmen te scrollen? Gebruik nu de zoekfunctie filters! Voer eenvoudig je zoekterm in en de alarmmonitor past de filter toe. Maak je geen zorgen als je de filter aan laat staan en bang bent dat je alarmen mist! Je kunt instellen na hoeveel seconden de filter automatisch verdwijnt, waardoor je het volledige overzicht weer automatisch terugkrijgt.

Objectbibliotheek doorzoeken

Met duizenden objecten in je objectenbibliotheek kan het soms een uitdaging zijn om te vinden wat je nodig hebt. Om je configuratiewerkzaamheden sneller en efficiënter te maken, hebben we een zoekfunctie toegevoegd. Zoek je object op naam of ID en krijg binnen no-time de objecten te zien die aan jouw criteria voldoen. Het maken van een projectie wordt zo een eenvoudige taak.

Benieuwd naar alle vernieuwingen en uitbreidingen? Neem dan snel contact met ons op en kom een kijkje nemen in onze showroom!

Tot snel! 🚀