Ontdek ons nieuwe Client Portal

We hebben geweldig nieuws! In februari 2024 lanceren we ons splinternieuwe client portal, een dynamische digitale hub ontworpen om jouw ervaring met onze hard- en softwareoplossingen te optimaliseren. Dit portal staat garant voor een continue stroom van de meest recente en actuele informatie, allemaal op één plek en beschikbaar wanneer jij het nodig hebt.

Wat kun je verwachten van ons client portal?

In ons client portal heb je 24/7 toegang tot een schat aan waardevolle informatie. Van gedetailleerde technische documentatie en aansluitschema’s tot informatieve instructievideo’s en handige korte handleidingen – alles is binnen handbereik. Of je nu op zoek bent naar specifieke details over onze producten of gewoon een snel antwoord nodig hebt, ons portal is ontworpen om jou de juiste informatie te bieden, precies wanneer je het nodig hebt.

Eenvoudige toegang met éénmalige registratie

Om gebruik te maken van dit innovatieve client portal, vragen we je slechts één keer te registreren. Na registratie ontvang je een persoonlijk inlogaccount waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreide bron van informatie. Deze registratie is jouw toegangspoort tot een wereld van kennis en assistentie die je werkzaamheden naar een hoger niveau zal tillen.

Constante verbeteringen in de pipeline

We begrijpen dat jouw behoeften evolueren, en daarom blijven we investeren in de verdere ontwikkeling van ons client portal. In de komende maanden werken we actief aan het verfijnen en optimaliseren van de portal-ervaring. Ons doel is ervoor te zorgen dat je te allen tijde de informatie kunt vinden die je nodig hebt om jouw taken zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons nieuwe client portal en zijn enthousiast over de mogelijkheid om jouw gebruik van onze oplossingen te verbeteren. Registreer vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig en effectief het beheren van jouw hard- en softwareoplossingen kan zijn!