Onze Rijkspas oplossingen

De Rijkspas is een multifunctionele pas die gebruikt kan worden voor identificatie, authenticatie en als toegangspas. Een Rijkspas is niet bestemd voor iedereen. Alleen rijksambtenaren en externe medewerkers/bezoekers van rijksgebouwen kunnen een pas aanvragen. Met de Rijkspas ben je in staat om jezelf te identificeren (fysieke identificatie en logische toegang tot bijvoorbeeld een computer of netwerk) en kan je toegangsrechten krijgen op de toegangscontrole systemen die geïnstalleerd zijn in de rijksgebouwen en compatibel zijn met de Rijkspas techniek.

Om een toegangscontrole systeem compatibel te maken met de techniek die de Rijkspas vereist zijn heb je de volgende onderdelen nodig:

– Een Rijkspas kaartlezer met optioneel een SAM-module
– Een koppeling vanuit de toegangscontrole software naar het Rijkspas platform

Als je gebruik maakt van ons ThorGuard systeem met de ERC of TechPoint als deurcontroller dan ben je volledig compatibel! Wij kunnen de benodigde Rijkspas kaartlezers en een Rijkspas koppeling TGMS leveren om de huidige installatie te laten voldoen aan de eisen vanuit het ‘Normenkader Rijkspas’.

Maak je nou geen gebruik van ons toegangscontrole systeem en wil je alleen de Rijkspas kaartlezers gebruiken? Ook dat kan! Wij kunnen namelijk een programmering vervaardigen die nagenoeg  compatibel is met elk type deurcontroller. Onze engineers nemen samen met jou de specificaties door en kijken onder andere naar het type toegangscontrole systeem, de programmering en de implementatie fase. Vervolgens leveren wij de Rijkspas kaartlezers die jij nodig hebt zodat deze ook geschikt zijn voor het toegangscontrole product van jouw keuze. Hulp nodig tijdens de implementatie fase? Met onze kennis en expertise ondersteunen wij jou of nemen wij de gehele fase van jou over.

Wil je meer weten van onze Rijkspas oplossingen of ben je op zoek naar advies om jouw Rijkspas traject met succes te kunnen doorlopen? Neem dan contact met ons op of kom even langs in onze (online) showroom.