Partners waarderen maatwerkoplossingen

 

De eisen die gesteld worden aan beveiligingssystemen worden steeds hoger, en het inbouwen en installeren van apparatuur in (grote architectonische) gebouwen is lastig. Je wilt het beste voor je klanten en mooie degelijke installaties opleveren die overzichtelijk en goed te onderhouden zijn. Je wilt je klant natuurlijk graag tegemoetkomen, maar dan zonder dat het installeren en het onderhouden van het systeem te complex wordt.

Wij helpen onze partners graag met onze maatwerkoplossingen voor inbouw en installatiekasten. Bijvoorbeeld voor het aansturen van deuren of poorten of het aansluiten van detectoren en kaartlezers. We maken een technisch ontwerp, bouwen de kasten en testen deze voordat ze naar de eindbestemming gaan. Als installateur hoeft je dan alleen de veldcomponenten (zoals kaartlezers, magneetcontacten en bewegingsmelders) aan te sluiten en de verbinding met de centrale te maken.  Met behulp van de bijgeleverde aansluitschema’s is dat niet ingewikkeld meer. Alles overzichtelijk op tekening en in revisie werk.
Super toch!

Partners waarderen onze maatwerkoplossingen en ons aanbod van mogelijkheden, waardoor ieder zich kan focussen op het gebied waarin zij goed zijn. Daarmee spaar je tijd en geld in je project en verhoog je de betrouwbaarheid, het overzicht en de onderhoudbaarheid van het systeem.
Wil je ook graag weten hoe wij je installatiewerk eenvoudiger kunnen maken, neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.