Pashouders en accessoires

Wil je dat HIGH SECURITY international jullie bedrijf of organisatie voorziet in veilige multifunctionele toegangspassen én in pashouders en accessoires? The sky is the limit!

Je hebt samen met ons je ideale toegangspas samengesteld. Dan wil je ook een zo lang mogelijke levensduur van de passen. Daarom bestel je er direct pashouders bij.

Pashouders

Met een pashouder bescherm je de pas tegen vuil en slijtage. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan kun je kiezen voor de milieuvriendelijke pashouder, 100% biologisch afbreekbaar. Extra veiligheid met een anti-skim hoes? Dan adviseren we een pashouder die de pas beschermt tegen RFID-signalen van buitenaf.

pashouder met sluitstuk en tool

Waar ga je de pashouder aan bevestigen? Juist, aan een lanyard (draagkoord), jojo of clip.

Lanyards

Met behulp van een lanyard kan men de pashouder om de nek dragen. De lanyard kan voorzien zijn van een veiligheids-break. Dit houdt in dat als de pashouder in een bewegend onderdeel komt of blijft steken, het koord automatisch doormidden “breekt” zodat de persoon nooit kan verstikken.

Lanyards (keycord of draagkoord)

Jojo’s

De jojo’s zijn gemaakt om bevestigd te worden op een kledingstuk waarbij de pashouder bevestigd wordt aan het uiteinde van het koord. Hierdoor kan de pashouder bewegingen maken zónder dat de pashouder van het kledingstuk losgemaakt hoeft te worden. Handig! De jojo’s zijn in twee materialen verkrijgbaar, plastic en metaal. De metalen jojo’s zijn robuust waardoor deze passen in een professionele omgeving. Wil je de jojo’s laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo? Wij bieden je die mogelijkheid.

jojo's met clip voor pashouder (kaarthouder)

Liever een lanyard met jojo?

Wij weten waarom. De lanyards met jojo worden om de nek gedragen en bieden extra gebruikersgemak. Men hoeft niet voorover te buigen om de pashouder met pas tegen een kaartlezer te houden. Door aan de pashouder te trekken rolt er een draad uit waardoor men makkelijk de kaart kan aanbieden bij een kaartlezer.

Clips

De clips zijn gemakkelijk te bevestigen aan broek, jas of ander kledingstuk. De strap wordt door het lipje van de pashouder gehaald om de kaart te bevestigen aan de clip. De clips zijn geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik.

Ontvang nu de brochure

We hebben een speciale brochure met 15 pagina’s vol pashouders en accessoires. Je kan bij ons terecht voor kleine aantallen maar ook voor duizend stuks. Wil je de brochure ontvangen? Druk dan snel op de oranje knop hieronder.