SecuriNet Security Management Systeem versie 3.16 released!

De nieuwe release is beschikbaar. SecuriNet versie 3.16 en deze zit weer vol met nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en veiligheidsupdates.

Inloggen op de SecuriNet applicatie met je smart card? We hebben het mogelijk gemaakt. Gebruikers met bestaande DESFire kaarten met HISEC codering kunnen zichzelf nu geautoriseerd toegang tot de applicatie verschaffen. En als bijkomend voordeel, de kaart hoeft niet opnieuw ingeleerd te worden.

Ben je van plan, of was je al van plan om de laatste release van Windows Server op de SecuriNet server te installeren? Dan hebben we goed nieuws. Deze release is beschikbaar om onder Microsoft Windows Server 2022 te draaien.

Veiligheid van je data voorop! In versie 3.16 hebben we ervoor gezorgd dat de verbinding tussen de SecuriNet applicatie en de database ijzersterk is. Doormiddel van TLS 1.2 encryptie blijven de gegevens veilig wanneer deze via het netwerk worden verstuurd.

Veel SecuriNet gebruikers hebben het Commend intercomsysteem geïntegreerd met hun security management systeem. Om de koppeling tussen SecuriNet en Commend nog beter te maken hadden we de volgende vraagstelling: hoe kan de SecuriNet controller achterhalen of de Primary Commend server weer online is? Zodat na het online komen van de Primary server, de SecuriNet controller automatisch herstart en overschakelt van de Failover naar de Primary? Onze knappe koppen hebben de oplossing gevonden. SecuriNet 3.16 heeft de optie om in de instelling van de Commend koppeling de interface te laten herstarten na ontvangst van een specifiek (te configureren) Commend bericht. Daardoor is het handmatig herstarten van de controller niet meer nodig.

Ook de rapportage functies hebben we verbeterd. Je kon al rapportages exporteren naar PDF en Excel werkmap. Nu kan dat ook naar een enkel Excel tabblad. Voorheen werden de rapportages per pagina naar een separaat Excel tabblad geëxporteerd, daardoor had je bij veel gebeurtenissen meerdere tabbladen met gegevens. Met deze verbetering kan de rapportage nu ook naar één enkel tabblad worden geëxporteerd. Daardoor kun je binnen hetzelfde tabblad door alle gebeurtenissen scrollen. Handig!

Heb je na het lezen van dit artikel vragen over de 3.16 release? Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen!

Wil je versteld staan van de (nieuwe) mogelijkheden van het Security Management Systeem SecuriNet? Bij deze nodigen we je uit voor een live demo.