Security en autoracen

HIGH SECURITY international blijft ook in seizoen 2021 sponsor van het Spirit Racing Team.

Het bijzondere is dat het Spirit Racing Team, onder leiding van teameigenaar Rob Nieman, een vrijwilligersteam is met pure passie voor de autoracerij. Acterend als ware professionals halen zij het maximaal haalbare uit hun fantastische bolides. In 2019 resulteerde dat in Kampioen Sportklasse van de Supercar Challenge.

Zoals Rob het zelf zegt: ‘Spirit Racing is een team van 25 enthousiaste liefhebbers met een passie voor autoracen. Ieder teamlid is een bevlogen liefhebber van deze prachtige sport, waarin alleen prestaties geleverd kunnen worden als het teamwork volledig klopt’.

Zoals je weet is het beheersbaar hebben en houden van beveiligingsmaatregelen een behoorlijke dagelijkse taak voor organisaties. Of het nu gaat om de hoogste vertrouwelijkheid, items van onschatbare waarde onder uw dak of dagelijks gegarandeerd schoon water uit de kraan, het is in praktische zin alleen haalbaar met goed “teamwork” en het “maximale nastreven”.  De racerij gaat over coureurs en hun teams die de race willen winnen. In onze dagelijkse praktijk werken we met professionals met passie voor hun professie, in de racerij is dat niet anders.

Wil je meer weten over het Spirit Racing Team? Kijk dan voor meer informatie op www.spirit-racing.nl.