TechPoint weetjes

De TechPoint is sinds haar lancering geëvolueerd in de meest veelzijdige IP deurcontroller die wij toepassen binnen onze toegangscontrole oplossingen. Eerder vertelden wij jou al dat de TechPoint ook goed toepasbaar is binnen de kleinere ondernemingen vanwege het gemak van de installatie, de ingebouwde beheeromgeving en de schaalbaarheid. Nu wij ruim een jaar verder zijn brengen wij jou graag op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden voor zowel de kleine als grote ondernemingen. Dit doen wij aan de hand van een aantal leuke weetjes!

Wist je dat… De TechPoint draadloze toegangscontrole techniek ondersteund en dat het de enige deurcontroller is waarmee je vanuit één controller zowel online als offline deurbeslag gelijktijdig kunt ondersteunen? Door draadloze techniek toe te passen kun je met één TechPoint maar liefst 16 online deuren aansturen. Een kostenbesparing zonder in te leveren op functionaliteiten!

Wist je dat… Wij een prachtige demo koffer hebben om jou op iedere gewenste locatie de functionaliteiten en mogelijkheden van de TechPoint te demonstreren. Wij kunnen ter plaatse de TechPoint antwoord laten geven op jouw functionele vragen of wensen op het gebied van toegangscontrole.

Wist je dat… Je met de TechPoint complete versie een configuratie kunt maken met maar liefst 32 TechPoints in één netwerk! Het beheer doe je rechtstreeks vanaf de TechPoint zonder het gebruik van een server of externe software.

Wist je dat.. Je gemakkelijk extra in- en output kunt toevoegen om nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van toegangscontrole (en inbraaksignalering) op te lossen. Hierbij is de functionele inrichting in de software vrij configureerbaar, zodat wij jou kunnen voorzien in de benodigde functionaliteit.

Wist je dat… De TechPoint beschikt over de meest recente beveiligingsprotocollen. Door de bron te voorzien van hard- en software matige beveiliging vormen wij een belangrijke schakel in de cybersecurity van onze klanten.

Heb jij nog vragen over de TechPoint? Neem dan contact met ons op en wij vertellen jou er alles over (of beter nog: wij laten jou alles zien!)